Blond lauljanna Jessica Simpson (29) ei väsi üllatamast – ta teeb kõike, et endiselt rambivalguses püsida. Kuna Jessi karjääril ei lähe praegu just kõige paremini, avas neidis suu, rääkimaks hoopis oma… koerast, vahendab The Inquisitr.

Twitteri lehel jagab Jessica fännidega pildikest hullavatest koertest, kõrval tekst: “Daisy ja tema parim sõber Bella taas koos. Lesbidest armastajad igavesti! (Sic!)” Haige tõepoolest. Kutsuke nimega Daisy oli kingitus Jessica eksabikaasalt Nick Lachey’lt.

Jessica ise läks hiljuti lahku Ameerika jalgpallistaarist Tony Romost, kes ta õnnetult täpselt enne sünnipäeva maha jättis. Hiljuti jõudis avalikkuse ette fakt, et muidu nii malbe Jessica oli Tonyle lausa needuse peale pannud, kuna ei suutnud leppida sellega, et mees ta nii õnnetult ja ükskõikselt hülgas. “Jessica leidis interneti kaudu ühe nõia, naise Californiast. Nad kohtusid staari Beverly Hillsi kodus, panid küünla põlema ja viisid läbi mõned riitused,” jutustas allikas The Inquisitrile. Nüüd otsib Jessica Simpson ilmselt uusi “ohvreid”.