“Mu tänavune suvi on möödunud üpriski palju ringi rännates. Seda nii Eestis kui ka välismaal. Lõuna-Prantsusmaa ja Itaalia ringreis on saanud juba igasuviseks traditsiooniks. Kusjuures iga külastusega tahan sinna aina rohkem tagasi. Samas olen saanud ka kodumaad päris palju avastada,” räägib kaunis modell ja üliõpilane Lilian Lõhmus Gossip.ee-le.

“Lisaks kodustele Tallinnale ja Pärnule olen avastanud enda jaoks Haapsalu ja Ida-Virumaa. Idas on tõeliselt ilus loodus ja võibolla isegi ühed mu lemmikud rannad. Sealkandis sõitsin nädal tagasi esimest korda elus jetiga ja kuigi ma muidu ennast eriti araks naisterahvaks ei pea, siis seekord tumesinises sügavas merevees küll gaasi põhja ei julgenud vajutada. Aga eks tasapisi harjutades ju saabki meistriks,” räägib Lilian Lõhmus Gossip.ee-le.

“Vabaõhu üritustega on see suvi läinud halvasti. Kuigi kevadel plaanisin külastada väga paljusid kontserte, siis reaalselt ei ole ma jõudnud mitte ühelegi neist. Ma olen spontaanne inimene ja pikk etteplaneerimine ei tule minu puhul kõne allagi. Seega on minu vabaõhu üritused sel suvel olnud lihtsad koosviibimised koos kallite inimestega vabas õhus.”

“Ma ei oska välja tuua ühte suve, mis oleks parem, kui teised. Iga aastaga ju inimene muutub pisut ja seega hindab elus ka erinevaid asju. Ma proovin elada oma elu nii, et iga mu aastaaeg oleks omamoodi ilus ja õnnelik, kogudes asjade asemel erinevaid emotsioone ja kogemusi,” räägib Lilian Gossip.ee-le.

“Modellitöö on tänaseks päevaks minu jaoks hobi, mitte töö,” räägib Lilian, kes enamasti suviti on välismaal modellileiba teeninud. “Mitmeks kuuks välismaale minna oleks praegu mõeldamatu, kuna mul on kool ja oma väike pere siin Eestis. Need olid toredad aastad, kus sain palju reisida, tutvuda erinevate inimeste ja kultuuridega, külastada kohti, kuhu poleks võibolla mitte kunagi elus jõudnud ning mis seal salata – ka pidutseda. Kuid see kõik on tänaseks minu jaoks ennast ammendanud, mul on teised prioriteedid ja eesmärgid,” ütleb Lilian Gossip.ee-le ent lisab, et kohalikel üritustel astub ta endiselt hea meelega poodiumile: “Mõnikord on siiski tore kodumaal mõni show ja pildistamine teha, koos juba tuttavaks saanud teiste modellidega.”

Uurime ka trenditeadlikult kaunitarilt, mis võiks olla selle suve nö must have riideese? “Suve must have riideese on kindlasti bikiinid! Sinna lisaks veel õhulised kleidid ja seelikud, šortsid, tuunikad ja kõik need mõnusad, mugavad ja õhkuläbilaskvad riided, mis laseksid meil elu täiel rinnal nautida.”

“Lemmik suvesöök on kõik värske otse aiast! Kõiksugu maitseroheline salatitesse, erinevad vitamiinipommid – marjad. Ka lemmik suvejook on värske mündiga mojito või siis janu kustutamiseks gaseerimata vesi. Sel suvel olen avastanud enda jaoks ka baklažaani ja suvikõrvitsa ja olen täielikult sõltuvuses. Nii maitsev ja tervislik ja nii palju erinevaid võimalusi nende valmistamiseks,” loetleb Lilian Gossip.ee-le oma suviseid lemmikroogi ja -maitseelamusi.

Kas alati särav ja vormis Lilian külastab ka suvel spordiklubisid või salonge? “Suvel ma ei külasta ei ilusalonge ega spordiklubisid. Kui ma söön värket toitu, joon palju vett, päevitan mõõdukalt, liigun palju vabas õhus, koorin oma keha kohvipaksuga ja kasutan veespreid näonahal paar korda päevas, on see minu jaoks täiesti piisav, et tunda ennast hästi. Ja õnnelik inimene ongi ju ilus inimene.”

Räägime ka paar sõna peagi kätte jõudvast sügisest ning talvest. Millised on plaanid ning mida sügis Lilianile toob? “Kuigi ma ei planeeri midagi sügiseks ette, toob algav sügis mu ellu kindlasti mõned korrektuurid – algab ülikooli teine aasta, tuleb rohkem töökohustusi ja kindlasti ka sporti. Või vähemalt nii ma loodan iga august sügisest korralikumaks hakata!”