Britney Spears, 27,  on end käimasoleva maailmaturnee ajal hästi tundnud ja kõik on läinud nii kui planeeritud. Seetõttu on Britney isal Jamiel, kes hetkel on tütre eestkostja, plaanis kohtule ettepanek teha, et Britney novembris pärast turnee lõppemist oma iseseisvuse jälle tagasi saaks.

Kuid laulja sõbrad on avaldanud kartust, et Britney on end järjekordselt psüühiliselt halvasti tundma hakanud ning et oodata võib uut katastroofi tema elus, kirjutab Now Magazine.

Äsja ilmunud fotodel on täiesti ilmselt näha, et staariga pole kõik korras. Ta käib ringi tühja mittemidagiütleva pilguga, teeb fotograafide poole kummalisi nägusid ja räägib imeliku dialektiga.

Ka ex-abikaasa Kevin Federline, kes on lauljat turneel saatnud ja andnud nõusoleku, et ta võib kohtuda oma poegade Prestoni ja Jaydeniga, on taas murelikuks muutunud. “Kevin ütleb, et Britney räägib beebikeeles ning see meenutab talle seda, kuidas ta varem oli, ütleb allikas. “Britney kuuleb endiselt hääli ja aegajalt tekib tal intensiivne vajadus alkoholi ja uimastite järele.” Hiljuti nähti teda pidutsemas skandaalse Lindsay Lohaniga, kellega ta tihedalt läbi käis enne eelmist kokkuvarisemist 2008-l aastal.

Kõige tipuks on Britney Spearsi boyfriend ja ühtlasi ka manager Jason Trawick, 37, ta maha jätnud. Laulja lootis, et nad abielluvad ja soovis temaga isegi lapsi saada, nüüd aga on ka see armastuslugu läbi. “Seda kõike oli Jasoni jaoks liiga palju liiga lühikese aja jooksul,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer. Väidetavalt otsustas Jason Britney maha jätta siis kui sai aru, et ta psüühiliselt terve pole.

Kuid kõigele vaatamata pole Britney Spearsil aega puhkamiseks ja karjääriga tuleb edasi minna. Hetkel viibib ta uue muusikavideo võtetel, kuid võtete vaheajal võib päikeseprillide tagant näha tõeliselt õnnetut staari, kirjutab rootsi Veckans Nu.