“Suvi on möödunud väga kiirelt, kuid õnneks olen saanud seda nautida, nii Eestis kui väljaspool riigipiire,” räägib särtsakas, kaunis ja ettevõtlik Anni-Mari Kaasik Gossip.ee-le. “Meeldejäävaks kujunes näiteks Itaalias Toskaanas veinimõisa külastus – muinasjutuline maastik, loodus ning suurepärane toit ja muidugi vein!”

Anni-Mari suvi on olnud täis reisimist ning huvitavaid üritusi.  “Üheks meeldivamaks kogemuseks on endiselt Katusekino, kus sel suvel saab filmi ajal ka sööke-jooke nautida,” räägib Anni-Mari.

Küsimusele, kas on ka mõni meeldejääv vabaõhu üritus, vastab Anni-Mari, et palju meeldejäävaim oli tema jaoks Roxette. “Kuigi Roxette kontsert ei toimunud vabas õhus vaid Saku Suurhallis, oli mul hea meel oma lemmikuid lõpuks lives näha-kuulda.”

Anni-Mari meenutab ka elu kõige ilusamat suve. “Üheks erilisemaks suveks on minu jaoks endiselt see, mille veetsin sõbrannaga Saksamaalt, kus ma tookord õppisin, Prantsusmaale ja Itaaliasse hääletades reisides. See oli üks esimesi tõelisi seiklusi mu elus ning vajalik elukogemus.”

Vaatamta täiuslikule figuurile ei keela Anni-Mari endale soojal suvepäeval kosutavat šokolaadijäätist või jääjorgurtit, kuid eelistab siiski kergemaid toite.  “Šokolaadijäätise või jääjogurtita ei suuda ma ühtki kuuma päeva ette kujutada, kuigi üldiselt eelistan suvel süüa kergemaid toite – salateid, sushit, grillitud liha/kala ja mereande. Lemmik suvejook on roosa vein ja paik kindlasti rand!”

Anni-Mari räägib ka, et suvi on väljas olemiseks parim ning “iluprotseduurid”, välja arvatud naiselikud salongipäevad, teeb ta parema meelega õues. “Suvel spordiklubisse ei jõua, trenni teen meelsamini vabas õhus – jalutan, jooksen ning ujun. Ilusalongidesse aeg-ajalt ikka jõuan!”

Tulevaks sügiseks-talveks Anni-Mari plaane teinud veel pole.”Ma ei ole plaaniinimene, pigem spontaanne ja toetun ideedele. Hetkel on eesmärk
enne sügist jälle Eestimaa kliimast põgeneda, eks näis, kuidas see välja kukub!”