DJ Kermo Hert teeb öötöö väliselt võimalikult palju sporti. 15 aastat DJ-na töötanud mees armastab oma tööd ning ütleb, et kui ta DJ poleks oleks siiski muusikaga seotud: “Teeks muusikat ja vaataks, mis meelelahutusturul teha annab.”

Räägi pisut endast, millega Sa oma aega sisustad, kui ei tegele DJ tööga?
Niipalju kui vähegi aega jääb, siis kas puhkan või teen võimalikult palju sporti.

Kaua Sa oled juba DJ´na töötanud ning kuidas Sinust DJ sai?
Dj tööd on tehtud proffesionaalsel tasemel umbes 15 aastat. Kuidas ikka dj’ks saadakse, klassiõhtud ja ise ümberlindistatud kassetid.

Kelleks Sa lapsepõlves tahtsid saada?
Eks ta sinnakanti jäi – muusika ja muusika.

Aastaid tagasi kui Sina DJ tööga alustasid oli ilmselt konkuretsi vähem, nüüd kogub see amet üha enam populaarust ja võiamlused seda õppida on laienenud. Kas pidev uute DJ´de pealetulek nii Eestist kui ka välismaalt on ka Sinu tööpõldu vähendanud või raskendanud?
Ei oskagi kuidagi päris täpselt sellele küsimusele vastata, konkurents on olnud läbi aegade ikka samasugune.Välismaised dj’d käivad ju siin kui külalised, meil pole erilist välis dj’de pealetulekut olnud, kes siia elama tuleksid ja dj tööd jätkaksid.

Teatavasti töötavat DJ´d enamasti öösiti. Kas pidevad magamata ööd on põhjustanud Sulle ka terviseprobleeme?

Olen sellega juba väga harjunud, teen sporti ja hoian tervist niipalju kui võimalik, ainus probleem on võib-olla talvisel ajal segamini läinud ööpäev.

Kuidas naised suhtuvad sellesse kui nende mees teeb öötööd ja veel sellises ahavtlusi täis kohas nagu ööklubi?

Selleks tuleb võtta mõistev naine.

Sind võib tihti koos mängimas näha Kert Klausiga, keda võib tegelikult pidada Sinu suurimaks kokurendiks Eestis, kuidas sai alguse Teie koostöö?
Sõna konkurent on kohe väga vale sõna, pigem ikka hea kolleg, kellega viimased kümmekond aastat koos meelelahutusturul püsitud. Tuttavaks saime kunagi ammu ühes raadios.

Kas oled kunagi mõelnud, millega Sa hakkad tegelema, kui DJ tööd enam ei tee?

Teen muusikat ja vaatan mis meelelahutusturul teha annab.