Megan Fox, 23,  on lugematutes väljaannetes kuulutatud mailma kõige seksikamaks naiseks. Kui Vanessa Hugdens, 20, sai teada, et tema boyfriend Zac Efron, 21, on käinud koos Meganiga nii mitmelgi salajasel õhtusöögil, muutus ta pööraselt armukadedaks: “Kui Sa temaga veelkord kohtud, on meie vahel kõik läbi,” teatas ta.

Megan Fox pole sellest saladust teinud, et ta on armunud “High School Musical”i peaosalisse Zac Efronisse. “Ma olen hull Zaci järele!” ütles ta eelmise aasta novembris ajalehele New York Post. Hiljuti ütles näitlejatar isegi seda, et sööks ta hea meelega ära! “Tahaksin saada tükikese temast. Ma usun, et ta maitseb nagu maasikamuffinid…”

Kui üks maailma seksikaimaid naisi niimoodi teise boyfriendist räägib, teeks see armukadedaks ka kõige enesekindlama naise ja Vanessa pole erand. Ta olevat Zaci ja Megani sõpruse pärast täiesti endast väljas ning nõuab pärast nende ühiseid õhtusööke, et Zac igasuguse läbikäimise Meganiga lõpetaks. “Vanessa tahab, et Zac lõikaks läbi igasugused sidemed Meganiga ja ta ütleb, et kui Zac seda ei tee, jätab ta tema maha,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer. “Vanessa tunneb, et teda on alandatud.”

Zac on oma tüdruksõbra nõudmistega nõustunud, kuid tahab tegelikult nii seda, et Vanessa rahul oleks, kui ka säilitada võimalust Meganiga tulevikus koos töötada. “Ta ei taha kontakti Meganiga täiesti üles öelda, sest ta usub, et filmialane koostöö temaga on kulda väärt! Kuid Zac armastab Vanessat ja ei taha teda kaotada.”