Vahel on raske otsustada, kes väljas käies maksma peaks. Kas vanade traditsioonide kohaselt mees, või peaks ka naine oma panuse andma? Naine24 uuris lauljatarilt ja saate “Eesti otsib superstaari 2011” finalistilt Teele Viiralt, mis põhimõtted kaunil naisterahval väljategemise kohta on.

Sõpradega väljas olles tahab Teele alati enda eest ise maksta, kohtingul olles poleks tal midagi selle vastu, kui meespool maksaks. See oleneb muidugi ka kohast. “Kui keegi mõtleb eksklusiivse kohtingu välja, reserveeriks näiteks terve ostukeskuse, siis ma arvan küll, et tunneks veidi süümepiinu, aga samas oleks ma meelitatud,” vastas Teele küsimusele, kas ta väljategemise tõttu end võlglasena ei tunneks.

Teele sõnul oleks kõige ideaalsem variant see, kui kohtingul olles naine ka enese eest maksmise soovi ilmutaks, näitamaks seda, et saab ise endaga hakkama. Seda ma ei arva, et nüüd peaks naisõiguslaseks hakkama ja täiega enda eest maksma ja peale pressima. Ma arvan, et selline käitumine ei lähe ühelegi mehele peale,” tõdes Teele.

Kas Teele läheks ka vaese tudengipoisiga välja? “Läheks ikka, aga siis ta peaks hullult ägeda kohtingu välja mõtlema, millele väga vähe raha kuluks. Oma fantaasiat kasutama,” sõnas Teele.