Soomlaste “Big Brotheri” vastalanud hooajal on osalejate hulgas kaks Eesti noort:  Kätlin (22) ja Ragnar (19).

Big Brother” (tõlkes suur vend) on häbitu reality show, kus 14 inimest lukustatakse majja, mis välismaailmast eraldatud. Kaamerate all peab saate võitmiseks vastu pidama üle kolme kuu. Iga nädal toimub väljahääletus, mille tulemusel üks osaleja peab kotid pakkima ja lahkuma.

Kätlin on sündinud Rakveres. 16-aastaselt Soome elama kolinud neidis lubab tuua endaga kaasa positiivsust, nalja ja naeru. “Sain hästi hakkama, kuigi ei osanud keelt ja mul polnud sõpru. Iseseisvusin ja oskan nüüd asju teistmoodi hinnata,” meenutab Kätlin Soome kolimist.

Teine eestlasest võistleja on Ragnar, kes kolis koos Soome juba kaheaastaselt. Poiss on töötanud nii modelli kui ka baarmenina. Noormees peab oma suurimaks paheks alkoholi ja kalleid rõivaid. “Olen puhas eestlane, mõlemad vanemad on eestlased. Kolisime Soome, kui olin kaheaastane ja olen pea täielikult soomestunud,” kirjeldab ta ennast.

Big Brotheri esimese öö vestlustes tunnistas Ragnar kaaslastele, et on biseksuaal.

Kahe aasta eest osales samas põhjanaabrite saates Pärnus pärit Kadi Kaljula. Ta jõudis finaali, kuid jäi teiseks. Juba saates tõmbas neiu tähelepanu napsilembuse ja avameelusega. Pärast tõsielukarjääri lõppu andis ta intervjuusid nii siin kui ka sealpool Soome lahte.

Saates osalevab 14 noort: Minna, Tuija, Lotta, Kätlin, Terttu, Dana, Jelena, Aso, Nino, Sami, Ragnar, Sampo, Esa J ja Esa A

Nende tegemisi saad jälgida SIIT

[ot-gallery url=”gallery/eestlased-k%c3%a4tlin-ja-ragnar-osalevad-soomlaste-big-brother-realitysaates”]