Gossip.ee otsustas uurida kuivõrd usub horoskoopi üks Eesti hinnatumaid stiliste Karolin Kuusik. Karolin on rääkinud, et tema stiliseeringud on kerglased, irriteerivad, diskussioonitekitavad, mitte iialgi magedad või leiged. Vastandlikkus on sõna, millega Karolin ise oma joont on iseloomustanud – kombinatsioonid klassikaliselt ilusast ja kahtlaselt lötakast, pastelsest ja kriiskavalt neoonsest, tüllist ja lateksist. Kas vastandlikkus tuleneb tema tähtkujust? Just seda joont rõhutab tema tähemärk Kaksik kõige sagedamini.

Mis tähtkujust Sa oled? Kas oled kunagi uurinud enda nö. astroloogilist kaarti?
Olen Kaksikute tähtkujust. Ma ei ole kaarti uurinud ja ei ole lasknud ka isiklikku horoskoopi teha. Mu ema käib mulle tegelikult kogu aeg peale, et võiksin lasta teha, aga mul ei ole veel sellist tuhinat peale tulnud.

Kas ja kui palju Sa usud tähemärkidesse ja horoskoopi?
Tegelikult väga sügavalt ei usu, aga ma ei lükka ka ümber, sest ei ole seda teemat nii põhjalikult uurinud. Aga naisteajakirjade või ajalehtede horoskoobid ja kõik selline on minu jaoks täiesti väärtustetu, ma ei loe neid tõesti mitte kunagi, absoluutselt ebahuvitav info.

Kas oled käinud kunagi ennustaja juures?
Ei ole. Tead, ma isegi kardaks minna ja see näitab, et ma natuke usun sellesse, et osad inimesed on võimelised asju ette nägema. Ma ei taha, et
mingid hägused teadmised tuleviku kohta hakkaks mu elu kummitama, parem elan kerge südamega ja vaatan, mis homne toob. Mulle meeldivad üllatused.

Kas sa usud saatusesse?
Mingil määral küll, jah. Ilmselt just seetõttu ei ole mul kunagi olnud huvi horoskoobist uurida, et noh, mis siis järgmiseks juhtub või ennustajalt seda sama küsimust küsida. Tuleb, mis tuleb, mõtlen fatalistlikult.

Oled Sa kunagi ise tundnud, et sul on erilisi võimeid (näiteks näinud-tundnud mõnda sündmust ette,…)?

Intuitsioon on igal inimesel olemas, oleneb, kui vabaks end lasta. Mingitel perioodidel olen asju ette tajunud (et näen kohe mingit inimest, või teatud inimene helistab mulle jne), aga see on kindlasti kõigil nii. Tuleb ainult tähele panna.

 

Loe lisaks:
KAKSIKUD (22. mai – 21.juuni)

Kaksikud (ladina keeles Gemini) on intelligentsed ja tundlikud hinge-inimesed. Nende mõte töötab tohutu kiirusega. Samas on nad liiga idealistlikud, püsimatud ja kahepaiksed. Sageli tundub et nad on kahes kohas korraga ja nad on ainus tähtkuju mis suudab vabalt teha kahte asja korraga (näiteks lugeda raamatut ja muusikat kuulata). Kaksikute märk sümboliseeribki kaksiknatuuri, mille mõlemad pooled diametraalselt erinevad ja pidevalt vahelduvad. Neile meeldib rääkida ja neile ei meeldi õppida. Nad on ka väga seltsivad. Kaksikud on sõbralikud, lahked ja armastusväärsed, kuid vihastavad kergesti. Aga viha ei ole kardetav, see on nagu õletuli, mis plahvatab lõkkele ja kustub taas. Kellegi vastu ei kanna need inimesed viha. Selle tähtkuju all sündinud on targad, laia silmaringiga, mitmekülgsete huvidega.

Intelligentsed, elavad ja teravmeelsed. Nad on uudishimulikud, kohanevad kiiresti. On väga võimekad võõrkeeltele. Kaksikute tähtkuju all sündinud on huvitav inimtüüp. Püsimatu, võluv, järjekindluseta, kunagi ei näe ette reageerimist asjadele ja sündmustele. Nad on alati teatud määral ärrituvad ja närvilised. Vahetevahel kannatavad nad enesekindluse puudumise all, mis võib kujuneda haiguseks. Kui on tegemist eriti intelligentse mehega, on tal raske kohaneda mõningate inimestega.

Kaksikute päikesemärgi esindaja võib ootamatult muuta oma riietust, töökohta, armusuhteid või elukohta. See toimub tal sünkroonis mõttesuuna muutustega, mis on küllaltki kiired ja äkilised. Kui soovite mõnda Kaksikute eksemplari lähemalt tundma õppida, siis peate ennast hüplevale eluviisile häälestama. Selle tähtkuju all sündinute elav loomus vajab palju erutavaid sündmusi, kuid nad on ka neurasteeniku tüüpi, kes sageli kannatavad mitmesuguste maaniate all. Nad on head seltsimehed, nendega ei tunne igavust. Inimestega kohanevad üldiselt ruttu, oskavad nendega saavutada peaaegu alati kokkuleppe.

Õppida on neil inimestel kerge. Koguvad teadmisi nagu mängides, kuid kärsitus ei lase põhjalikult neisse tungida. Selle tähtkuju all sündinute hulgas on kõige rohkem geeniusi ja andekaid inimesi nii teaduse, kirjanduse kui ka kunsti valdkonnas. Naistest saavad tihti salongi perenaised. Üldiselt on võimekad filosoofias, matemaatikas ja muusikas.

Kaksikute tähtkuju all sündinutel on suur tegevustung ja nad ajavad mitut asja korraga. Alustavad alati enne uut kui ühe lõpetavad. Töös vajavad tihti kaasautorit ja annavad kergemini ideesid edasi kui neid ise ellu viivad. Seltskonnas on need inimesed hinnatud kui ka huvitavad vestlejad. Selle tähtkuju all sündinuid on raske armastada, kuna nad püüavad käest libiseda ja jätta armastava inimese teadmatusse. Vaatamata sellele, et nad on ise vähe võimelised armastama ja on harva õrnad, on neil tugev vajadus armastatud olla, tunda oma ümber hoolitsust ja meelitusi. Nad eelistavad üksindusele kasvõi igavat seltskonda ja tühiseid kaaslasi.

Kaksikud ei salli konservatiivseid, ajast-arust vaadetega inimesi ja neid, kes ei suuda otsustada, missugust seisukohta selles või teises küsimuses võtta. Kui sünnikaart ei näita tõusumärgi vastupidist mõjutust, on Kaksikud tavaliselt saleda kehaehitusega, liikuvad ja alla keskmist kasvu.

Kuulsaid Kaksikuid läbi ajaloo:
Bennet Cerf, John Dillinger, Arthur Conan Doyle, Bob Dylan, Krahv Edinburgh, Ian Fleming, Errol Flynn, Judy Garland, Paul Gauguin, Thomas Hardy, Bob Hope, Al Jolson, John F. Kennedy, Beatrice Lillie, Marilyn Monroe, Cole Porter, Rosalind Russell, Francoise Sagan, Wallis Simpson, Michael Todd, Rudolph Valentino, Walt Whitman, Frank Lloyd Wright, Brigham Young jne.  

Õnnenumbrid: 3, 12, 21, 30, 48, 57
Värv: Kollane
Mõjutav planeet: Merkuur
Element: Õhk
Õnnepäev: Kolmapäev
Õnnekivi: Ahhaat
Metall: Elavhõbe
Lilled / taimed: Liilia, roos, lavendel