Gossip.ee murdis just ükspäev pead, et miks ühe meie riigi parima  tippajakirjaniku sulg viimasel ajal nii ebaproduktiivne on, aga ennäe – Priit Pullerits otsustas koos perega Eestimaa tolmu jalgadelt pühkida ning Arizona osariiki seiklusterohkele puhkusele sõita.

“Nii hullu ööd poleks osanud uneski näha,” alustab Priit Pullerits oma reisikirjeldust värskes Estravelleri augusti-septembri numbris.

“Leidsime perega asula põhjapoolsest servast autohaagiste pargi, mille omanik, Austraaliast pärit umbes 50-aastane mees, lubas lahkelt telgi oma valdustes püsti panna. 15 dollarit öö. Seejärel sõitsin väiksesse restorani, kus kohalik tubli keskklass, naised igatahes sätitud ja seatud, õhtut mööda saatsid, ning ostsin kaasa kaks karpi pitsat, mida ööbimispaiga välisöögikohas basseini kõrval rahulikult päeva lõpetuseks nosida.”

“Aga see päev, millest oli juba tükk aega tagasi saanud tegelikult öö, ei tahtnud ega tahtnud lõppeda,” jätkab Pullerits. “Telgis, kuhu vaibumatu palavuse tõttu niigi pea paljalt magama heitsime, polnud hingamiseks üldse õhku. Kiskusime katte maha, et õhk pääseks paremini ringlema. Paraku polnud sellest abi. Tunne oli samasugune nagu saunalaval. Kastsime end siis basseinis märjaks ja heitsime lageda taeva alla päevitustoolidele – aga ikka oli kurnavalt kuum.”

“Et magamatust hirmujudinatega vürtsitada, roomas hommikul, kui peremees tuli mehhiko päritolu töömehele päevaülesannet kätte näitama, meie telgi esisest puhmastikust, millest öösel basseini vahet voorides olime korduvalt mööda sammunud, välja ligi pooleteise meetri pikkune süsimust madu”

 

Priit Pulleritsu huvitavaid “robinsoni” seiklusi Arizonas loe ajakirjast Estraveller