Ansambel Toe Tag korraldab 26. augustist reedeni Kristiine keskuses avalikud eelproovid, et leida oma uue MTV muusikavideo “Kilekott” põhirollidesse ning massistseenidesse osalejad.

Sotsiaalse sõnumiga muusikavideo osalejaid valivad kolmel päeval päev Toe Tagi liikmed, meigikunstnik Kaia Triisa, laulja Lauri Pihlap, MTV Eesti juht Marko Lillemägi ja režissöör Ove Musting.

Toe Tagi laulja Henry Kõrvitsa aka G-Enka sõnul otsib Toe Tag kolmel päeval 15 osalejat uue apokalüptilise video kandvatesse rollidesse ning sadakond inimest massistseenidesse. “Ootame nii noori kui vanemaid, kes soovivad saada tuntuks ja näha end MTV muusikakanalis,” ütles Kõrvits.

G-Enka sõnul ei pea inimene auditionil osalemiseks oskama laulda, räppida, tantsida ega spagaati visata vaid hinnatakse näitlemisoskust. “Eelprooviks võib kodus ise ette valmistada ühe minuti pikkuse etteaste, milles teed järgi mõnda kuulsust. Kui ei viitsi pead vaevata, siis annab žürii ülesande kohapeal,” lisas ta.

Henry Kõrvitsa kinnitusel ei ole ei nii laul ise kui ka salvestis tavapärane “jou-jou” räpivideo, vaid kannab endas sotsiaalset sõnumit kilekottide kahjulikust mõjust keskkonnale. “Eestlased soetavad aastas sadu miljoneid kilekotte, millest korduvkasutatakse vaid murdosa. Kilekotid lagunevad ligi 1000 aastat ja on miljonite elusolendite piinarikka surma põhjustajaks igal aastal,” selgitas muusik video sotsiaalset eesmärki.

Muusikavideo eelvoorud toimuvad 26.-28. augustini kell 15-18 Kristiine keskuse I korrusel Robert’s Cafes. Proovis osalejatel on soovitav end eelnevalt registreerida kodulehel. Kirja saab end panna ka kohapeal, kuid siis kehtib elav järjekord.

Iga castingupäeva lõpus teeb žürii teatavaks viis videosse pääsenut. Iga päeva parimad proovid jõuavad ka kampaanialehele. Alla 16 aastased soovijad peavad osalemiseks täitma kodulehel vanema nõusoleku blanketi.

Toe Tagi uue video “Kilekott” avalik filmimine toimub Kristiine keskuses pühapäeval, 30. augustil kell 11.00 – 17.00. Pühapäeval saavad soovijad nii vaadata kui osaleda video massistseenide filmimisel.

Võimalik on ennast ka eelnevalt registreerida SIIN