Aastal 2008 Ladina-Ameerika turul alustanud rõiva- ja aksessuaaribränd “Ohmygossip Couture” valis Eestist oma ridadesse kolm uut kaunist modelli. “Järgmisest nädalast liitub Ohmygossip Couture’ iga kolm kaunist modelli,” räägib Helena-Reet.

“Oleme natuke laienenud ning seoses muudatuste, uute turgude ning uute toodetega, soovisime juurde ka uusi reklaamnägusid,” räägib brändi tegevjuht ning üks disainer Helena-Reet Ennet.

“Valisime modelle juurde hoolikalt ja kaua. Seekord castingut ei toimunud. Tegime tüdrukutele, keda oma brändi esindama soovisime juba otse konkreetsed ettepanekud. Tegemist on erakordselt kaunite, noorte, edukate, huvitavate ning tuntud eestlastega,” paljastab Helena-Reet.

“Ohmygossip Couture’ i ei pääse kunagi esindama lihtsalt peenike või lihtsalt kena näolapiga modell. Inimene, kes “Ohmygossip Couture’ i” esindab, peab olema lisaks kaunile ja omapärasele välimusele kõva natuuriga, julge ning eriline,” ütleb Helena-Reet ning lisab, et Ohmygossip Couture’ i modellidel tuleb arvestada ka tavalisest natukene suurema tähelepanuga: “Ohmygossip Couture on Ladina-Ameerika suhtlusportaalides üks enimtuntud ja armastatud brände. Inimesed kopivad massiliselt meie modellide pilte oma kontodele, et näida stiilsemad. Modellid peavad arvestama, et nende nägu figureerib Ladina-Ameerikas rohkem, kui meie parimate tipp-poliitikute näod kohalikus meedias kokku.”

“Juulis katsetame ka Eestis Ohmygossip Coutre “Classic” särkide ning mõningate ehtete müüki. Kui hinnaklass siinsele ostjale liiga kalliks ei jää, tulevad kaubad müügile ka siinsetes luksuslikumates poodides,” ütleb Helena-Reet. “Selle aasta sees on soov laiendeda ka Californias, kus hetkel otsime veel endale tuntud kohalikke reklaamnägusid.”

“Tahan, et vähemalt osasid tooteid oleks kõigil võimalik osta Eestis ka online’ i vahendusel, kasvõi mulle otse kirjutades. Tean, et tooted on üsna kallid ning praegu peame läbirääkimisi, et tuua meie rahvale tooted kätte siiski natuke soodsamalt, kui mujal maailmas,” ütleb Helena-Reet.

Uued modellid teeb Gossip Media OÜ teatavaks järgmise nädala jooksul.

Read it in English:
Ohmygossip Couture has selected three new faces in Estonia to advertise the brand