Teisipäeval jõudis selleaastane Eurovisioonivõitja ja Norra shlaagritäht Alexander Rybak külaskäigule Rootsi, kus oli temaga kohtuma tulnud üle 5000 inimese, räägib Rootsis resideeruv Gossip.ee allikas.

Tema ainuke esinemine Vällingbys, kus Rybak esitas vaid kaks laulu, tekitas rahva hulgas hüsteeria ja kaose. Kui laulja pärast esinemist oma plaati allkirjastama asus, pidid turvamehed rüseluse tõttu sekkuma ning muuhulgas ära kandma tütarlapse, kes oli ära minestanud. Politsei andmeil kogus tütarlaps end kiiresti ning otseselt keegi viga ei saanud. Rybak pidi aga oma lahkumise Rootsist edasi lükkama ning et ta võimalikult palju plaate jõuaks allkirjastada, otsustas plaadifirma hilisema lennuki kasuks.

Kõigest 23 aastane, on Alexander Rybak Norras tuntud kui muusik, helilooja ja näitleja ning võitis Eurovisiooni lauluvõistluse rekordilise punktidearvuga. Laul Fairytale on tema enda kirjutatud oma esimese armastuse mälestuseks, kellest ta tänaseks küll on üle saanud. Nelja-aastaselt kolis väike Rybak koos emaga Norrasse, kuhu isa oli paar aastat varem Valgevenest põgenenud. Tema ema on tuntud pianist ja isa tuntud viiulikunstnik.

2-l juunil ilmus Rybakil uus album “Fairytale”, mis sisaldab ka võidulaulu ning hulga muid hoogsaid lugusid.