Hollywoodis levib kuuldus, et Selena Gomes ootab last. Pärast kirglikult veedetud puhkust koos poiss-sõber Justin Bieber’iga, mil paari pidevalt suudlemas ja kallistamas nähti, on Comez kaks korda haiglasse sattunud, vahendab Veckans Nu.

Juuni keskel külastas Selena Gomez (18) Jay Leno vestlussaadet “The Tonight Show” Los Angeles’is. Pärast showd viidi ta kiiresti lähedalasuvasse haiglasse seoses tugeva peavalu ja halva enesetundega. Haiglas kontrolliti näitlejatari vererõhku ning ta jäeti ööseks sisse. Päev pärast kojuminekut oli Selena taas sunnitud arstide poole pöörduma. Otsekohe tekkisid küsimused: Süda paha? Peavalu? Kaks päeva hiljem ikka veel süda paha? Kas tõesti ootab Selena last?

Jay Leno shows andis Selena intervjuu seoses oma uue filmiga “Monte Carlo”. Samuti rääkis ta juhilubade saamisest ja kuidas tema ema kohtus esimest korda poiss-sõber Justin Bieber‘i (17) emaga. Kõik läks hästi ja Bieber sai Comez’i ema poolt heakskiidu osaliseks. Hiljuti külastas paar ka Selena suurt perekonda Texas’es ja kõik läks väga hästi.

Selena ja Justin külastasid ka viimase perekonda tema kodumaal Kanadas, kus nad kohtusid Justin’i isa Jeremy ning väikese õe ja vennaga. Muuhulgas sõideti ka Toronto’sse ning allikate sõnul sai paar pisikestega ülihästi läbi. “Väikesed lapsed hoidsid kohe Selena poole, nad naersid  ja naljatasid üksteisega. Õnnelikum pole võimalik olla,” ütleb allikas.