Seltskonnatäht Paris Hilton on aastaid olnud meedia tähelepanu keskpunktis. Kuid pideval tähelepanuvajadusel on ka pahupool – nii sõbrad kui poiss-sõber on tema elustiilist tüdinenud ning talle selja keeranud, kirjutab National Enquirer, vahendab Ohmygossip.com.

Paris Hilton (30) on põhiliselt tuntud just selle poolest, et ta on tuntud. Pidev pidutsemine ja suurepärane oskus meedia rambivalguses seista tegid Hilton’i nimest kaubamärgi ja näisid kui elav eduka elu kontseptsioon. Kuid ajad on muutunud. Kevadel alustati tõsielusarja “The World According to Paris” võtetega. Uue sarja eesmärgiks oli rikka pärijatari staatusele uus tähelend anda, juhtus aga nii, et nii sõbrad kui ka poiss-sõber Cy Waits pöörasid talle selja.

Kui võtted algasid, selgus järsku, et keegi Hilton’i sõpradest polnud nõus end kaamera ees näitama. “Paris lõikab seda, mida on külvanud. Ta on oma sõpradega kaua nii halvasti käitunud, et keegi neist ei taha tema showst osa võtta. Olid ajad, mil maailm oli tema kätes – nüüd on ta üksik ja õnnetu naine,” ütleb allikas. Isegi parimad sõbrannad tema hiilgepäevist, Nicole Richie ja Kim Kardashian, ütlesid saates osalemisele ei. “Nicole ei tunne enam, et oleks Paris’ile tänu võlgu. Ja isegi kui Kim nüüd sõjakirve maha on matnud, ei taha ta Paris’i tõsielusarjaga mingit pistmist teha – ta ütles, et see “mõjuks halvasti tema kaubamärgile”.”  Kim tahab öelda seda, et ta ei taha toetada konkurenti.

Ka poiss-sõber Cy ei suhtunud Paris’i uude projekti soosivalt. “Cy on sarja “The World According to Paris” pärast endast väljas. Tema meelest näidatakse nende eraelu liiga palju,” räägib asjasse pühendatud isik saidile E Online. Tüli sarja ümber tekitas suhtes kriisi ning paar otsustas oma suhte üle järele mõelda. “Paris armastab ja austab Cy’d väga. Cy on koos temaga palju läbi teinud, kuid suhtes on olnud probleeme, sest Cy pole harjunud sellise elustiiliga, meedia tähelepanuga ega sellega, et ta on üks osa teleshowst,” ütleb allikas ja jätkab: “Mõnikord tundub talle, et Paris pole järgmiseks sammuks valmis. Nad armastavad teineteist väga ja peavad nüüd otsustama, mis edasi saab.”

Ainuke, kes oli nõus sarjas osalema, oli Charlie Sheen’i eks-abikaasa Brooke Mueller.