Jaanuarist alustanud ja juunist vabalevisse jõudnud Tallinna Televisioon otsib oma meeskonda särtsakat saatejuhti, oodates kandideerima kõiki noori vanuses 18-28. Uurisime projekti eestvedajalt Mari-Leen Albersilt, miks on pandud vanusepiirang. Miks näiteks 29aastane on kehvem kui 28aastane?

„Mingi vanusepiirangu pidime panema, kuna mõtetes on peamiselt samale vanusegrupile suunatud saated, kuhu saatejuhti otsime. Loomulikult võivad kõik julged oma kandideerimisavaldused meile teele saata, kes teab, võib-olla otsustamegi just mõne aasta vanema saatejuhi kasuks,“ täpsustab Mari-Leen Gossip.ee-le. 

Tulevase saatejuhi palgast Mari-Leen rääkima ei kipu. „Mina ei otsusta palkade üle ja kindlasti oleneb kõik ka töömahust. Kui inimene osutub nii tegijaks, et on võimeline ka saate toimetamises kaasa lööma, on palganumber kindlasti suurem. Aga ma tõesti ei oska hetkel suurusjärku öelda, kõik oleneb inimesest ja töötingimustest.“

“Kui oled särav, rõõmsameelne, julge ja valmis ennekuulmatuteks väljakutseteks – siis oled õige inimene kandideerimaks,” lisab Mari-Leen.

Võid saata oma videotutvustuse või pildi lisades nime, vanuse ja kontaktandmed (email, telefon) aadressile konkurss@tallinnatv.eu ja sulle antakse teada castingu aeg. Võitja selgub septembris.