Päris elu kulgeb kahjuks ikkagi omatahtsi. Kuigi alles aasta eest rääkis Eesti ühe esimese diskopundi Jam laulja Mihkel Mattisen (34), et nad abikaasa Terjega (31) kavandavad perekasvu, on täna paar kahjuks sootuks lahku kolinud.

Kroonika andmetel on Mihkli ja Terje elumuutus värske, väidetavalt vaid paari-kolme nädala tagune sündmus. Kas just selleks, et valu leevendada, aga Mihkel jäi üle-eelmisel laupäeval nii mõnelegi lõbujanusele silma Tallinna ööelus, amüseerimas teisega, kellegi imekauni slaavitariga…
 
Terje ja Mihkel on koos olnud kümmekond aastat, eelmisel aastal tähistas paar oma seitsmendat abieluaastapäeva. Paari tutvumise lugu on imearmas. Nimelt oli Mihkel enne, kui ta Terjega kohtus, naist näinud vaid korra, ajalehepildilt.
 
“Vaatasin juba siis pildilt, et hästi ilus tüdruk,” on Mihkel avaldanud, “aga kaugemale ma muidugi veel ei mõelnud.” Peagi aga sattus Mihkel saate “Tähed muusikas” lindistusele, kus toimetas ka Terje. Kuigi Mihklil ei õnnestunud tookord saada Terje telefoninumbrit otse temalt endalt, sai ta selle ühelt saatetiimi liikmelt. “Eks alguses oli ikka raske,” on Mihkel meenutanud, kuidas ta Terje südant võita üritas. “Paar kuud oli üpris keeruline. Terje oli väga kõva pähkel. Võttis päris kaua aega, enne kui suhted lähedasemaks muutusid.” Terje tunnistas, et tema oli alguses nõus vaid sõbrasuhtega. Kas praegu lahus abikaasad leiavad teineteise taas või lepivad sõbrasuhtega, ei õnnestunud küsida – mõlemad jäid tabamatuks.