Andekas Eesti muusik Lauri Pihlap, kes tuntud ka kui Lowry, räägib Gossip.ee-le, et suvi on tal tihedalt plaanitud ning plaan on teha uut plaadimaterjali. “Plaan on studios plaati teha, kontserte anda ja kindlasti puhata ja suve nautida.”

Lauri Pihlap, teie sünnipäev ja sünnikodu?
9. märts, Tallinn.

Teie vanemad ning õed ja vennad?
Ema, Margit ja isa, Priit.

Kui noorelt tekkis huvi muusika vastu ning milline oli esimene laul, mille linti tegite ning millal see oli?
Huvi muusika vastu tekkis päris pisikesena. Neljaselt hakkasin lauluringis käima.  Oma tarbeks sai lindistatud juba päris noorelt, aga esimene ametlik plaadistus oli vist kusagil 96-97. aastal, lastelaulude plaadi tarvis. Esimene nö soolosingel ilmus 1999. Toomas Vanema kirjutatud pala
“Magus ja mõrkjas”.

Mitu plaati olete välja andnud ning millal on oodata uut plaati?

Ansambliga Soul Militia olen välja andnud 2 stuudioalbumit. 2002.aastal plaat “On The Rise” ning 2004 “Silence Before The Storm”. Projektiga Family andsime 2002. aastal välja albumi “We Are Family”.  Minu esimene sooloalbum, “Split Personality”, ilmus 2007.aasta detsembris. Töötan hetkel teise plaadi kallal, mille loodan valmis saada käesoleva aasta sügiseks.

Millised plaanid on teil suveks?

Plaan on studios plaati teha, kontserte anda ja kindlasti puhata ja suve nautida.

Südamelt ära?

Südamelt ära rääkida on liiga palju. Memuaarideni on vist veel pisut aega.

Milliseid ameteid olete pidanud senini?
Kas tegelete ainult muusikaga?
Muusikuametit hakkasin pidama 16 aastaselt ja jätkan seni, kuniks elupäevi on antud. Olen teinud teletööd (paar hooaega TV3’s, saatesarja “ZTV” saatejuhina) ning raadiotööd (paar hooaega Raadio 2’s, “Edetabel R2” saatejuhina ning radio Sky Plus “Soovika” saatejuhina).

Huvialad?

Laulmine, muusikakirjutamine, pillimäng, tants, lugemine, kino, sport.

Millist muusikat ise meelsasti kuulate ning kas teil on Eesti lauljate hulgas mõni lemmik või eeskuju?

Kuulan väga palju erinevat muusikat. Soulist ja rokist metali ja tantsumuusikani välja. Eesti lauljate hulgas on häid tegijaid palju.

Millist raadiojaama kõige meelsamini kuulate?

Kuulan raadiot suhteliselt harva. Kui siis mõningaid saateid. Peamiselt siis Sky Plusist ja Raadio 2st. Kuulan internetiraadioid.

Lemmiksaated telerist?

Dokumentaalsaated ja filmid ning mõningad seriaalid, eelistatavalt komöödiažanrist.

Kuidas suhtute selgeltnägijatesse ja selgeltnägemisse, äkki on endal kogemusi selles vallas?

Pole otseselt selgeltnägijatega kokku puutunud. Tõsielusarjade selgeltnägijate võimete demonstratsioonid tundusid minu jaoks koomilised. Üldiselt suhtun sellistesse teemadesse ettevaatlikult ja respektiga. Enda kogemused selles vallas? Midagi ehk isegi on… Seletada seda
kahjuks aga ei oska.

Kuulake ka Lauri tuttuut singlit!