Näitlejanna Marika Korolevile, kes on kembelnud kohtus oma alaealise poja isa ja ärimehe Raul Rannuga, paistab tunneli lõpus väike valguskiir – kohus otsustas rahuldada näitlejanna hagi mehe vastu osaliselt, kirjutab Kroonika.

Tegu pole siiski tavapärase looga, kus võiks arvata, et mees on naise juurest varvast visanud ning jätnud ta nende ühise lapsega ihuüksi ja toetuseta. Lugu on mõneti keerulisem. Vahepeal uue mehega abiellunud Marika Korolev (41) läks oma alaealise poja isa Raul Rannuga (41) sedavõrd raksu ja tiris ta kohtusse, et saada tagasi mehele usaldatud võlg! Kuna kogu kohtumenetlus ja kõik istungid olid kuulutatud kinniseks, jäi see omamoodi kurioosne lugu ka aastateks kahe silma vahele ja suurema tähelepanu alt välja. Kuigi protsess oli selleks ajaks kestnud juba kolmandat talve, jõudis napp uudis sellest, et Marika Korolev on hagenud kohtus ärimees Raul Rannut, kellega oli kunagi ka lähemates suhetes, meediasse alles läinud aasta novembris.

Kuigi osapooltel on võimalik otsust veel edasi kaevata, mis tähendab, et lõplik võit ei pruugi ei ühel ega teisel poolel veel kaugeltki käes olla, rahuldas kohus läinud nädala esmaspäeval Marika Korolevi hagi Raul Rannu vastu võlgnevuse väljamõistmiseks osaliselt.