Sel suvel ootas skulptor Tauno Kangrot ees uus ja põnev väljakutse, nimelt pidi mees saama elu esimese teatrirolli suvelavastuses “Unustatud hinged”, kirjutab ajakiri Naised.

“Jah, see oli tõesti nii, et minu hea sõber, lavastaja Raivo Trass kutsus mind mängima. See oleks minu jaoks olnud suur väljakutse ja põnev proovikivi, kahjuks pidin aga viimasel minutil pakkumisest loobuma, sest määravaks sai ajafaktor,” ütleb Tauno Kangro kurbusega.

“Tööd on liiga palju, proovid langesid perioodile, kus mul on tegemist erinevate õpitubadega, Kuressaare ooperipäevade raames toimuvaga ja hansapäevadega.”

Samas ei heida Kangro meelt ja ütleb, et järgmises pakkumises teeks ta meeleldi kaasa, sest näitlemine on midagi sellist, mida ta kindlasti proovida tahaks ja loodetavasti tema unistus ka täitub. “Hetkel on mu graafik aga nii tihe, et pean aega lausa aasta jagu ette plaanima.”

N-ö tavalist suvepuhkust skulptor ei kavanda ja ütleb, et tema õnneks on tal puhkus, töö ja hobi ühendatud ning aega võtab ta ka teatrile. “Eks ma käin siis ise teatris, kui näidelda ei saa, ja lõõgastun nii.”