Eesti jalgpallikoondise väravakütt Andres Oper (33) on taas naisemees – Oper abiellus laupäeval Itaalias. Andrese uueks kaasaks sai Merle, keda mees tunneb juba üle kümne aasta. Koos on paar elanud kolm aastat, kirjutab Kroonika.

Merle Johnson on elanud aastaid Inglismaal Manchesteris. Ta on koos Martin Atsoga välja andnud Tai elust pajatava Stephen Leatheri raamatu “Isiklik tantsija”, kus loo läbivaks jooneks on aimatavalt hukule määratud valge mehe meeleheitlik armusuhe baaritüdrukuga. Romaan aitab mõista ja on hoiatavaks eeskujuks, kuivõrd keerulised on kultuuriülesed armusuhted ja kuivõrd raske on selliseid suhteid säilitada. Kas need probleemid on tuttavad ka Merlele, kes astus abiellu teist korda? Läinud reedel ei õnnestunud vastust saada, sest mõistagi oli paar ametis viimaste ettevalmistustega enne tseremooniat.
 
Andres Operil oli enne suhe Buduaari juhi Marge Rahuga, kellega neil on ka ühine tütar. Andres on kaasa teinud Eesti koondises 121 kohtumises ja löönud 36 väravat. Ta on mänginud Hiina ja Hollandi kõrgliigas, praegu on ta Küprose kõrgliigaklubi AEK Larnaca mängija.