Sel teisipäeval, 25. augustil, esitleb pop-lounge trio Sunday Mood Lounge Stereos (Harju 6) oma esikalbumit “Something More”, mis kannab endas suve kergust ning meeleolu edasi ka sügisesse. Üritus algab kell 21:00 ning sissepääsu eest raha ei küsita. Tervitusjooki pakub Martini

Rahvusvaheline pop-lounge triosse Sunday Mood kuuluvad Tanja Mihhailova – vokaal, Timo Vendt – klahvpillid, Alexandre Pier-Federici – kitarrid. Rootsis resideeruva kitarrist Alexandre Pier-Federici loomingul põhinev debüütalbum, millelt pärinev singel “Take Me” on hästi vastuvõetud ka Eesti raadiokuulajate poolt, sisaldab endas 12 lugu. Lõõgastava Sunday Mood`i muusika, mida iseloomustavad nii meeli paitavad meloodiad kui ka meelalt kõlav Tanja Mihhailova hääl, on produtseerinud Timo Vendt ning kokku miksinud maailmakuulus Bo Reimer, kes koostööd teinud ka artistidega nagu Celine Dion, Backstreet Boys ja Il Divo.

Alexandre Pier-Federici sõnul moodustab plaadimaterjal ühtse terviku ning läbiv teema lugudes on mõtte- ning hingemaailma rahu saavutamine. Pier-Federici lisab, et juba kollektiivi nimi püüab viidata nende eesmärgile – tekitada kuulajates nö “pühapäeva meeleolu”.
 
Ühtlasi kiidab Alexandre ka oma bändikaaslasi: “Tanja ja Timo on suurepärased nii professionaalsel tasandil kui ka inimestena, just seetõttu möödus ka albumi salvestamine lõbusalt, hoolimata pingelisest graafikust.”
 
Sunday Mood`i singlit “Take Me” saab kuulata siit:

Lisainfo: www.stereolounge.ee