Sel nädalavahetusel otsisid kohtunikud Mihkel Raud, Rein Rannap ja Maarja-Liis Ilus tulevasi staare Tallinnas. Õnne käis proovimas ka end Libuks nimetav Marek Kaldma, keda saatis värvikas gooti-seltskond.

“Tegelikult ma ei saa aru, miks inimesed seda staariotsingut nii tõsiselt võtavad. Et pabistavad ja põevad. Pea-asi, et lõbus oleks!” on Libu veendunud. Silmatorkava välimusega meest saatis mitmepealine seltskond, keda erandkorras koos staariks pürgiva Libuga kohtunike ette lasti.

Seltskond ei võtnud teekonda Rotermanni kvartalis toimunud eelvooru ilma asjata ette. Mareki, kes eelistab, et teda siiski hüüdnimega kutsutaks, esinemine kiideti heaks ning seltskond lahkus kohtunike ruumist juubeldades. “Libu superstaariks!

“Nad ütlesid, et ma olen omanäoline, erinen teistest,” loetleb mees kohtunikelt kuuldud plusse. Küsimusele, miks teda Libuks hüütakse, on loogiline vastus. “Noh, ma käin palju ringi erinevate tüdrukutega. Selle pärast. Aga praegu olen ma tema libu,” viitas noormees kaitsevärvides pilotkat kandvale peene pihaga neiule.

Muuseas võitis Marek Kaldma eelmisel aastal libabändi konkursi vaheauhinna, mille andis välja MTV Eesti ja Nokia.