Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja räägib ajakirjale Buduaar, et ta jumaldab naisi, kes käivad vähese meigiga. “On naisi, kes suudavad veeta peegli ees ja ennast sättida kolm tundi. See ei ole isegi mitte ebaterve kinnisidee, vaid tõeline enesekindluse puudumine,” räägib Lauri.

“Mina jumaldan naisi, kes käivad väga vähese meigiga ega pea vajalikuks poodi minnes endale kilode kaupa krohvi näkku kühveldama. Kui naine tunneb ennast ka teksade, T-särgi ja madalate jalatsitega mugavalt ja hästi, on ta ilus. Kallid eesti naised – less is more!”

Küsimuse peale “Miks eesti naised on ilusad ja mis neid ilusaks teeb?” vastab Lauri nii: “Ei viitsigi kohe ajada seda jura sisemise ja välimise ilu kohta. See on kõigile teada, et eesti naised on ilusad ja hoolitsetud, kuid minu jaoks ei ole see enam ammu piisav. Naine võib olla ilus, kuid peab olema äge.”

“Kui võrdleme näiteks vene naistega, siis jääb eesti naine ikka valgusaastate kaugusele maha. Kui võrdleme soome naistega, on eesti naine valgusaastate kaugusel ees. Kõik on maitse asi. Oleneb mehest ja oleneb naisest.”