Täna, lastekaitsepäeval, täpselt 2-aastat tagasi avasime esmakordselt eesti keelse naiste- ja meelelahutusveebi Gossip.ee. “Sünnipäevad on toredad, eriti, kui on mida tähistada! Gossip.ee näol on tegu erakordselt eduka projektiga, mis on viimasel aastal kogunud hulganisti ka naaberriikide lugejaid,” räägib Gossip Media OÜ asutaja ja tegevjuht Helena-Reet Ennet (32).

Gossip.ee on pakkunud mitmekülgset meelelahutust – uudiseid, persoonilugusid, teema-artikleid, spetsialisti abi, fotogaleriisid, välismaiseid tõlekelugusid, küsitlusi ning auhinnamänge. Meie veebis on ligi 800 eksklusiivset persoonilugu & küsitlust Eesti ning välismaiste tuntuimate inimestega ning Gossip.ee arhiivis on lugemiseks pea 12000 erinevat huvitavat artiklit. Samuti on juba üle aasta kõigil inglise keelt oskavatel lugejatel võimalik lugeda värskeid ning parimaid meelelahutusuudiseid meie inglise keelselt lehelt Ohmygossip.com!

Gossip.ee-le on kolumne kirjutanud mitmed Eesti avaliku elu tegelased, välismaa artikleid on toimetanud ning persoonilugusid teinud mitmed kaasautorid (eraldi tooksin välja Margis Valdek´u, Marianna Link´i, Marju Linnu , Hillar Kohv‘ i  ning blogijad Lilian Lõhmus, Kristiina Kalberg, Anni-Mari Kaasik ja Kärt Krikmann‘i).

Septermbris 2010 täitus Gossip.ee-l 3miljonit unikaalset lugejat, tänaseks on Gossip.ee kogunud 5.2 miljonit unikaalset lugejat. Enim loetud lood on kogunud üle 130 000 kliki ning tunnustatud “Like / Meeldib” klikiga Facebookis pea 4000 inimese poolt! “Statilstilised näitajad on tugevad, eriti arvestades asjaolu, et Gossip.ee pole sentigi raisanud, et ennast reklaamida. Kogu turustus, mis veebile on tehtud, on tasuta – oleme kasutanud vaid kõigile vabalt kättesaadavaid internetiavarusi ning teinud bartertehinguid. Mida kitsamad on tingimused, seda loovamad on inimesed,” arvab Helena-Reet ning leiab, et ei ole põhjust raha niisama õhku tuulutada. “Inimesed leiavad ise tee meie juurde – nii lugejad kui koostöösoovijad. See on väga hea näitaja!”

Juba eelmise aasta sünnipäevakõnes rääkis Gossip Media OÜ loonud Helena-Reet Ennet, et pea on kogu aeg “plahvatamas”, sest häid ideid ja mõtteid on lihtsalt nii palju ning et ta ei poolda äärmuslikku firmasse investeerimist – projekt peab olema ise niivõrd kõva, et on jätkusuutlik. “Jah, kõige olulisem on käia ajaga ja muudatustega kaasas; leida kõikjalt üles parim; mõelda, kuidas saab võimalikult odavalt, või pigem tasuta “oma häält” võimalikult suure rahvusvahelise auditooriumi ees nähtavaks teha; tulla välja millegi lihtsa aga löövaga. Meedia on pidevas arengus ning tark on olla sellest arengust sammuke ees, mitte taga. Huvitavaid mõtteid on tõesti palju – kahjuks isegi rohkem, kui reaalselt realiseerida jõuame.”

Gossip.ee on teinud koostööd nii kohalike kui välismaiste ajakirjanike, veebiportaalide ning ajakirjade-ajalehtedega. Eriliselt tahame täna tänada Facebook.com-i, Delfi.ee-d, Publik.ee-d, Kroonika.ee-d ja Ohtuleht.ee-d, kes on meie igapäevased koostööpartnerid. Samuti täname FaceControl.ee-d, Naisteleht.ee-d, Inimene.ee-d, Stara.fi-d, MTV3.fi-d, Chabad.org ´i ning kõiki teisi Eesti ja välismaiseid portaale, kes on meiega koostööd teinud.

Täname ka Zone.ee-d, kelle privaatserverit me üürime ning Scanpix.ee-d, PR Photos.com,  Kanal 2 ja TV3 fotopanka ning kõiki fotograafe, kes meid piltidega varustavad.

Veel tänab Gossip.ee oma IT juht Kenneth Valdek´ut, kes on silma peal hoidnud ja arendanud meie IT süsteeme ning Margus Pärn´a, kes on Gossip Media OÜ suurrahastaja ning finantsnõustaja.

Möödunud aasta silmapaistvamateks ettevõtmisteks võib pidada heategevuskampaaniat “Kuidas aidata kurte ja vaegkuuljaid“; oma koha kinnitamist Soome meediamaastikul; meie eesti keelse Gossip.ee ning inglise keelse tütarveebi Ohmygossip.com lugude refereerimist välismeedias; juba teist aastat järjest korraldatud “Populaarseim persoon” valimist (vt. “Populaarseim persoon 2010“, “Populaarseim persoon 2009“); arvukaid eksklusiivlugusid nii Gossip.ee-s kui Ohmygossip.com-is ning mis põhiline – toredat, vaimukat, sõbralikku, edasipüüdlikku ning töötahet täis Gossip.ee tiimi!


Suured tänud kõigile armsatele kaastöötajatele ning kõigile toredatele koostööpartneritele & lugejatele! Palju õnne Gossip.ee!

Soovime kõigile kaunist kevadet ja toredaid elamusi koos meiega!
On olnud väga tore, edukas ja meeldiv aasta!

[ot-gallery url=”gallery/helena-reet-s%c3%bcnnip%c3%a4evad-on-toredad-eriti-kui-on-mida-t%c3%a4histada-inimesed-leiavad-ise-tee-meie-juurde-nii-lugejad-kui-koost%c3%b6%c3%b6soovijad-see-on-v%c3%a4ga-hea-n%c3%a4itaja”]