Olympic EG tegevdirektor Andri Avila ei usu, et uuest aastast seaduse järgi litsentsi alusel tegutsema hakkavad online-kasiinod mõjutaksid kohalike kasiinode tegevust. Ka Olympicul endal on huvi uue teenuse pakkumise vastu.

“Ma ei usu, et netipõhised mängud mõjutaksid oluliselt meie nii-öelda landbased (kohalike – toim) kasiinode tegevust ja tulemusi,” ütles Avila, kuna usutavasti on tegemist suuremalt jaolt erineva sihtrühmaga. “Ühed otsivad meelelahutust kodust väljas ning teised põnevat tegevust internetis,” põhjendas ta.

Ka ei ole tema sõnul tegemist Eesti hasartmänguturu jaoks uue tegevusvaldkonnaga, kuna välismaised operaatorid, mis enamus on registreeritud offshore-piirkondades, on siinsel turul online-kasiinosid pidanud juba aastaid.

Nagu on Olympic Avila sõnul ka varasemates avaldustes öelnud, on kasiinofirmal põhimõtteline huvi online mängude sektori vastu olemas. “Online hasartmängude korraldamise üheks oluliseks eelduseks meie jaoks on selge õiguslik keskkond. Seega sõltub kõik konkreetsest seadusandlusest ja maksukeskkonnast,” märkis ta. 

“Kindlasti on hea, et hasartmängude korraldamine internetis sai Eestis konkreetsema regulatsiooni,” rääkis Avila uuele seadusele viidates. “Loodetavasti aitab see kaasa nii selgema pildi tekkele teenusepakkujatest, kui ka aitab riigil teenida täiendavat tulu.”

Avila hinnangul on antud keeruline prognoosida, kui suureks kujuneb turg Eestis.