Selgeltnägija Nastja (28) rääkis ajakirjale Naised, et tunneb alati uuel aastal ja eriti oma sünnipäeva eel, kuidas talle saadetakse paari päeva jooksul teatud märke ja teadmisi eeloleva perioodi ja sel perioodil talle antavate saatuse kingituste kohta.

Uude aastasse või uude eluaastasse üleminek looduses on omal moel ka volbriöö – pärast pikka külma talve ärkab taas elu. “Sellistel üleminekuaegadel on inimene alati vaimse maailma suhtes tundlikum,” teab Nastja.

Üleminekute eel aktiveeruvad nii head kui halvad jõud. Siit ka Nastja arvates tavamõistuse jaoks kummaline kokkusattumus, et nii Tšernobõli tuumakatastroof 25 aastat tagasi kui ka pronksöö neli aastat tagasi langesid 26. aprillile ehk nädalasse enne volbriööd – Euroopa piirkonna kevadist üleminekuaega.

“Energiad avanevad, seega peaks muutuste aegadel olema vaimselt ettevaatlik, kontrollima oma mõtteid ja tegusid topeltvalvsusega,” hoiatas Nastja.

Ta teab sedagi, et maailm tervikuna elab praegu üle suurt ja tõsist üleminekuaega ning sel kevadel on inimestel võimalik avada endas uusi jõude ja muuta sellega oma elu. “Tulemas on hulgaliselt märke, mis peaksid inimestele andma teada, kuidas konkreetselt oma elu muuta,” lisas Nastja.