Diane (33) on hetkel üks kuumemaid naisnäitlejaid, kes saab parimad filmirollid, teeb Angelina Jolie pööraselt armukadedaks ja on muutunud stiili-ikooniks punasel vaibal.

“See on olnud fantastiline aasta. Mul on olnud selliseid võimalusi, mida mul kunagi varem pole olnud,” ütleb Diane ajalehele The Guardian. Suurim väljakutse oli roll Quentin Tarantino filmis “Inglourious Basterds”, mis just kinolinale jõudis.

Reis punase vaiba poole algas aga juba siis kui Diane oli 15 aastane ja kolis Pariisi, et seal modellina töötada.  Modellikarjääri jätkas ta New Yorgis, kuid lõpetas siis kui oli tipus. “Minu meelest oli see kohutavalt igav. See polnud üldse see, mida ma tahtsin teha.” ütles ta ajalehele The Telegraph.

21 aastaselt kolis ta Pariisi tagasi ja hakkas õppima draamat. Seal kohtus ta prantsuse näitleja Guillaume Canet´ga, 36, ja nad armusid. 2001-l aastal nad abiellusid, kuid viis aastat hiljem lõppes abielu lahutusega. “See oli tõeline armastus. See oli imeline. Ta on fantastiline mees. Ma jään teda igavesti armastama,” ütles Diane.

Viimased kolm aastat on Diane Kruger koos olnud näitleja Joshua Jackson´iga, 31, kes sai tuntuks menuseriaalis ”Dawson’s Creek”, kuid nad ei ole veel koos elama hakanud. “Kas me kolime kokku? Ma ei tea. Pärast kolme aastat oleks see ehk loomulik samm,” ütles ta ajakirjale In Style. Kuid abielu ei tule kõne alla. Olles kõrvetada saanud oma eelmises abielus, ei usu ta enam terveks eluks  antud lubadustesse: “Ma ei abiellu enam kunagi. Paberile allakirjutamine ei aita. See ei tähenda, et suhe kestma jääb.”

Diane Krugeri suur läbilöök kinolinal oli filmis “Trooja”, kus ta mängis ilusat Helenat. Samas filmis mängis ka Brad Pitt. Eelmisel aastal kohtusid nad aga uuesti filmi ”Inglourious Basterds” võtetel. Pärast seda kui neid intiimsel õhtusöögil kahekesi nähti, hakkasid levima kuulujutud võimalikust romansist. “Angelina Jolie on kindel, et Diane on Bradist sissevõetud ja ta kardab, et midagi võib juhtuda,” ütles üks paarile lähedalseisev allikas ajakirjale Star.
Viimastel nädalatel on näitlejatar olnud filmi ”Inglourious Basterds” promomisturneel koos Quentin Tarantino ja oma kaasnäitlejatega.

Kuidas aga on mängida koos Brad Pittiga, sellest jutustab ta ajalehele Times: “Ta on Brad Pitt, ta on selline ikoon, et tema elust osa saada on raske. Ainukesed korrad, mil mul oli võimalik temaga intensiivselt asjade üle arutleda, oli võtteplatsil. Sest seal on ta tavaline näitleja, üks meie hulgast.”