OHMYGOSSIP – Midagi uut bikiinide maailmast! Unusta valged randid peale suvepuhkust. Nüüd on olemas läbipaistvad päevitusriided. Küll mitte silmale, vaid päikesele.

Uus kollektsioon nii naistele kui meestele lanseeriti hiljuti Suurbritannias. Mees uue brändi taga on John Walker, kes on valmistanud päevitusriideid üle 35 aasta. Uue materiali väljatöötamiseks läks kuus aastat, kirjutab Daily Mail.

Saladus seisneb selles, et uus material laseb läbi 80% päikesekiiri, sisaldades tuhandeid mikroskoopilisi auke. Vastu päikest vaadates tundub material läbipaistev, seljas olles näeb aga välja kui kõige tavalisem bikiini või ujumistrikoo. Idee peale tuli materiali autor kanavõrgutaolist riiet vastu päikest hoides. Erinevaid mustreid kasutades, mis eksitavad silma, muutuvad augukesed nö nähtamatuks. Ei tohi aga unustada, et päikesekaitset tuleb kasutada tervel kehal.

Valmistajaks on briti ettevõte Kiniki. Esindatud on kõik suurused ja erinevad värvid, nii bikiinid, trikood kui ka ujumispüksid.
Uue kollektsiooni lanseerimisest on möödunud neli nädalat ning Kiniki sõnul on see kiiresti muutunud hitiks internetikaubanduses. Siiski, pole midagi, mis oleks täiuslik. Kummipaela, mis riideid paigas hoiab, tuleb pidevalt nihutada, sest elastne material ei lase päikesekiiri läbi.