2000-ndetate ajal oli bänd Nylon Beat väga populaarne ning edukas. Seejärel otsustasid bändi osalised Jonna Geagea ja Erin Koivisto oma teed minna. Sooloplaate ei tulnud ega tulnud ning Jonna siirdus muusikalide tegemisse, kirjutab Me Naiset.

Seitse aastat hiljem sai Jonna Geagea (neiupõlve nimega Kosonen) sooloplaat valmis.

“Igatsen esinemisi, aga Nylon Beat´i järele ei ole ma iial igatsust tundnud. Mis lauldes tuli, see lauldes läks. Nylon Beat oli kindel sissestuleku allikas, kuid Jonna on nüüdseks juba harjunud, et sissetulekud on vahelduvad. Populaarsuse aastatest jäi järele vaid suur kuhi riideid.”

“Kogu elu muutus nautimiseks. Kui tundus, et pole midagi selga panna, ostin uusi riideid. Nüüd vaatan ikka enne kappi. Olen õppinud raha kasutama, aga ikka veel ei oska säästa.”

Soolokarjäär on Jonna jaoks tähtsaks muutunud. Ta on loobunud teatritööst, kuna soovib pääseda tagasi tipptasemel artistide hulka.

“Olen kontsertitel laulja. Teatris ei saa iial samasugust tunnet ja kontakti publikuga,” ütleb Jonna.

Peale Nylon Beat´i lagunemist on Jonnat nähtud avalikkuse ees väga harva.

“Täitsa hea on olnud tegeleda millegiga, kus ei pea endast rääkima hakkama. Ma ei saa kuulsustest aru, kes tulevad leheveergudele halama, kui kohutav kuulsuse elu ikka on. Ega mulle ei meeldi ka isikliku elu levitamine, aga eks natukene võib alati midagi öelda.”

 

[ot-gallery url=”gallery/nylon-beat%c2%b4i-liige-jonna-geagea-soovib-tagasi-tippartistide-hulka-p%c3%a4%c3%a4seda”]