Pea kõik on juba väsinud kuulmast, kuidas Johanna Tukiainen ja Arto Länsman maid jagavad. Tundub, et paar, kellel abielulahutus sisse antud, on ka ise väsinud ning on otsustanud hetkeks maha istuda ja asjade üle järele mõelda. Johanna silmis on Artol ainult üks võimalus, kuidas suhte veel päästa saab, nimelt peab Arto täitma abikaasa poolt seatud neli tingimust, kirjutab MTV3.

Johanna Tukiainen´i ja Arto Länsman´i abielu on üdini olnud täielik draama, mida on korduvalt kajastatud. Ei möödu nädalat ilma, et sellest paarist juttu ei oleks. Abielulahutus on sisse antud, Johanna on otsustanud Artole uue võimaluse anda kuid selleks on omad tingimused, mis tuleb kindlasti täita.

“Olen öelnud Artole kindlad nõudmised, mis peavad olema täidetud. Muidu ei tule sellest asjast midagi,” ütleb Soome skandaalseim naine Johanna.

Johanna on kirjutanud üles neli nõudmist, mida Arto peab täitma, et abielu jätkuks:

1. Muretse endale töö ning käi ka seda tegemas.

2. Hangi meile ühine kodu ja võta vastutus meie ühise elu eest.

3. Alkoholi tarbimine miinimumini ja lõpp sellele seiklemisele. Arto on nüüd 46-aastane täiskasvanud mees, ega mingi teismeline.

4. Kadumised olgu lõppenud, sest ma ei suuda elada mitteturvalises suhtes.

Paari suhted on viimastel aegadel siiski veidi lähenenud, kuna nad veetsid volbriöö üksteise seltsis.

“No me tähistasime 30. aprillil meie aastapäeva, me kohtusime aasta aega tagasi. Saan 33-aastaseks juuli lõpus ning mul ei ole aega lõpmatuseni, kui tahan veel peret luua.”

“Aastapäeva veetmine läks üllatavalt hästi. Arto oli kaine ning me ei tülitsenud. Arto soovib teha kõik, et meie suhe veel päästa.”

 

Loe lisaks:

Üksi eksootilisel pulmareisil viibiv Johanna Tukiainen: Arto, mille pärast sa ometi rikkusid kogu loo?

Arto Länsman sõitis pulmareisile järgi: Johanna, olen siiani sinusse armunud!

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman abiellusid – Arto lahkus pulmast pruudita

 

Johanna ja Arto pulmavalss

[ot-gallery url=”gallery/loe-millised-4-tingimust-seadis-johanna-tukiainen-abikaasa-arto-l%c3%a4nsman%c2%b4ile-juhuks-kui-too-veel-suhet-p%c3%a4%c3%a4sta-soovib”]