Hevi-ooperitäht Tarja Turunen andis Idols´i finalistidele paar näpunäidet tuleviku jaoks, mis puudutab laulukarjääri. Populaarne lauljatar rõhutas, et artisti elu ei ole ainult glamuur nagu esialgu paistab. Idols´i finaalis on Hennariikka Syvänne, Ali Elkharam ja Martti Saarinen, kirjutatakse MTV3-e uudistes.

 

Nightwish´i bändi vokalistina tuntuks saanud ja hiljem soolokarjäärile üle läinud laulja Tarja Turunen esines ka Idols´i heategevuskontserdil. Turunen ei ole saadet ise väga tihti jälgida saanud, kuna viibib palju välismaal. Vahel on sattunud Internetis vaatama ning lemmikut ei ole tal välja kujunenud.

Enamus Idols´i finalistidest panustab tulevikus muusikakarjäärile, aga alati ei pruugi unistus just soovitud teed pidi minna.

“Halbu kogemusi on ka vaja, sest need kasvatavad ja teevad sinust parema artisti,” rõhutas Turunen.

Lauljanna ütles finalistidele ka seda, et oma karjääri tuleviku nimel tuleb väga palju tööd teha.

“Olen ise seda kogenud, et ilma pingutusteta ei jõua kuhugile. Ma harjutan siiamaani iga päev ja käin ka tundides.”

“Armastus muusika vastu ja soov esineda on kõige tähtsam. Kõigis Idols´i finalistis on see omadus olemas,” naeratab Turunen.

 

Loe lisaks:

Nightwish´i ex-laulja Tarja Turunen: Lähitulevikku mahub ka lapse saamine

Bänd Aikakone helilooja Maki Kolehmainen Idols´ist: Finaalkolmikul puudub oma kindel stiil

 

[ot-gallery url=”gallery/endine-nightwish%c2%b4i-laulja-tarja-turunen-idols%c2%b4i-finalistidele-muusikakarj%c3%a4%c3%a4ri-edendamine-ei-ole-meelakkumine”]