Endine Miss Helsingi, kelleks on Sofia Ruusila, panustab täielikult modellindusele ja on saanud jala juba ka USA tööstuse ukse vahele. Tõenäoliselt saab tal seal kaugel edukas tulevik olema, sest suvel plaanitakse juba tagasi minna uutele fotosessioonidele, kirjutab MTV3.

Sofia Ruusila ja tema kihlatu Big Brother´i võitja ning Hunks tiimi tantsija Niko Nousiainen´i reis Ameerikasse oli edukas. Nii Sofia kui Niko pääsesid mõlemad poseerima USA brändide tarbeks.

Sofia poseeris Treasure Rock-nimelisele rõivabrändile, mille tagant leiab andeka naisdisaineri. Disainerile hakkas kaunis Soome neid nii väga meeldima, et võttis temast eraldi promofotod, mida hakkab esitlema oma tutvusringkonnale Los Angeles´is.

“Tahaksin edaspidigi teha igasugust modellitööd erinevatele rõivafirmadele. Unistuseks oleks esineda rahvusvaheliselt ka juukse- ja meigimodellina. Olen noor, seega on veel aega kõike teha!” ütleb Sofia.

Sportlik Sofia on viimasel ajal keskendudnud oma keha treenimisele, et keha näeks võimalikult hea välja ka pesu- ja bikiinifotodel.

Sofia ei kavatse vahele jätta ühtegi võimalust ehk taob rauda just siis, kui see on kuum. Los Angeles´isse plaanitakse tagasi minna juba peale jaanipäeva. Loomulikult ühineb temaga ka Niko.

“Meil on eesmärk juba juulis minna tagasi. Mul on juba fotosessioone selleks ajaks kokku lepitud,” paljastab tumedat verd kaunitar.

 

Loe lisaks:

BB-Niko Nousiainen´i ja Sofia Ruusila USA reis õnnestus ning plaanitakse minna tagasi

Sofia Ruusila: Olen alati unistanud bikiini- ja kataloogifotodest

 

[ot-gallery url=”gallery/endine-miss-helsingi-tiitliomanik-sofia-ruusila-sai-usa%c2%b4s-t%c3%b6%c3%b6d-vaata-fotosid”]