Karmi masinamuusika eakas imelaps, ansambel Prodigy annab 12. novembril kontserdi Helsingi jäähallis, soojendab inglise hardcore-bänd Enter Shikari.

1991. aastal EPga “What Evil Lurks” karjääri alustanud Prodigy muusika ühendab rajul ja tantsulisel moel hardcore technot, electropunki, rocki ja breakbeati. Nelikuna startinud Prodigy esineb nüüd triona kooseisus laulja-tantsija Keith Flint, DJ Maxim Reality (Keith Palmer) löökpillimees ja laululooja Liam Howlett. Kontsertidel on kaasas muidugi ka taustamuusikud.

Oma pika karjääri jooksul on Prodigy suutnud välja anda vaid neli täispikka albumit: 1992. aastal “The Experience”, 1994. aastal “Music for the Jilted Generation”, 1997. aastal “Fat of the Land” ja 2009. aasta veebruaris “Invaders Must Die”.

Inglise karmi koolkonna post-punk ja hardcore-bänd Enter Shikari nimi tuleb Ida-Indias ja Pakistanis kõneldavast punjabi keelest ning tähendab “jahimeest”. Aga kuna Inglismaal oli juba Shikari-nimeline grupp, lisati sinna sõna “enter” ehk “sisene”.

Enter Shikari teine album “Common Dreads” tuli turule möödunud suvel.

Piletimüük kontserdile algab täna, 24. augustil.

Vaata lisa www.theprodigy.com ja www.entershikari.com