Tuntud Soome filmirežissöör Renny Harlin oli välja teeninud Hispaanias toimunud Mostra de Valencia filmifestivalil elutöö filmiauhinna. Mehe kaaslaseks oli tema uus kallim Erika Marchino, kirjutatakse Iltalehti-s.

Soomlasest Hollywoodis tuntud filmirežissöör Renny Harlin autasustati elutöö eest Mostra de Valencia filmifestivalil Hispaanias.

Samal õhtul oli Harlin´i värske filmi Five Days of August eslinastus. Venemaa ja Horvaatia vahelist mässu kajastavas filmis mängivad muuhulgas Rupert Fiend, Val Kilmer, Andy Garcia, Emmanuelle Chriqui, Heather Graham ja Mikko Nousiainen.

Filmifestivalil oli Harlini kaaslaseks kaunis naistuttav Erika Marchino. Harlin´i ja Warner Bross´i heaks töötanud Marchino on suhelnud mehega juba pea pool aastat.

“Erika on intelligentne ja hea huumorimeelega naisterahvas, minu elu naine,” ütles Renny oma kallima kohta paar kuud tagasi.

 

Loe lisaks:

Soome filmilavastaja Renny Harlin: Ma olen Mannerheimi filmi tõttu loobunud kahest suurest Hollywoodi projektist

Hollywoodis karjääri teinud soomlane Renny Harlin: Film Mannerheim on kõigest hoolimata tulemas

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-filmire%c5%beiss%c3%b6%c3%b6r-renny-harlin-sai-mostra-de-valencia-filmifestivalil-elut%c3%b6%c3%b6-auhinna”]