Tallinna Vanalinnas disainiteadlikele külalistele esmaklassilist majutust ja teenindust pakkuva hotelli Kolm Õde veinikaart on jätkuvalt maailma parimate hulgas, mida tõestab järjekordne auhind prestiižselt Wine Spectator ajakirjalt.

Wine Spectatori auhind tunnustab restorane, mille veinikaart pakub avarust, süveneb aastakäikudesse ning on ideaalses koosluses restoranis pakutava menüüga. Siiani on peetud Eestist ja ka kogu Baltikumist ainult Kolme Õe Hotelli selle auhinna vääriliseks.

Selle aasta auhinnad kuulutati välja ajakirja Wine Spectator juulikuu numbris ning ajakirja kodulehel. Nii ajakirja ennast kui nende veebilehte peetakse maailma parimateks veini- ning gourmet’ köögi uudiste ja ülevaadete kajastajateks.

Auhinna võitnud hotelli Kolm Õde restoranil paluti esitleda veinikaarti mis oleks täiuslik, täpne, tasakaalustatud ning hästi presenteeritud. Et auhinnale kvalifitseeruda, peab restoran lisaks sellele pakkuma vähemalt 100 erinevat veinivalikut pudelis ning mitmekesist valikut klaasikaupa. Hotelli Kolm Õde restoran pakub 400 veini pudelis ning üle kahekümne erineva klaasiveini.

Kolme Õe sommeljee ja toitlustusjuht Kristjan Peäske lähtub kaardi koostamisel traditsionaalsest valikust, lisades sellele huvitavaid pärleid väiketootjatelt ning veel mitte nii tuntud veinipiirkondadest ja eripärastest viinamarjasortidest.

Hotell Kolm Õde avas oma uksed aastal 2003 ning on ainuke luksus- ja boutique-hotell Baltikumis, mis kuulub prestiižikasse Design Hotels gruppi. Gourmet’-restorani, veinibaari ja rikkaliku veinikeldriga hotell on saavutanud tuntuse terves Ida-Euroopas kui koht, kuhu sõita et häid veine nautida.

Save