Reval Hotel Olümpia otsustas populaarse naistekorruse Reval Hotels Ladies Floor tubades välja vahetada pakutava kosmeetikasarja ning alates juulist saavad kõik külastajad nautida tubades Prantsusmaa kosmeetikafirma Decleor tooteid.

Reval Hotel Olümpia naistekorruse kontseptsioon on Baltikumis ainulaadne ning kahe aasta kogemus on väga positiivne. Reval Hotel Olümpia hotellijuht Kaido Ojaperve sõnul on raske naiste mõjukust turismimaailmas ülehinnata, klientide hulgas on naiste osakaal aasta aastalt märgatavalt tõusnud. Ka reisil olles on naisterahval õigus tunda end mugavalt ja senine kogemus on näidanud, et kord Reval Hotels Ladies Floor toas ööbinud klient, soovib järgneval külastusel taas ööbimiseks sama korrust kasutada.

Kontseptsioon annab naisele võimaluse kõiki igapäevaseid kosmeetikaasju reisil mitte kaasas kanda, vähendades seeläbi reisikoti kaalu märgatavalt ning hõlbustades lennupagasi norme järgida.

Decleor valiti uueks koostööpartneriks just toodete kvaliteeti ja firma põhiväärtusi hinnates. Prantsuse kvaliteetkosmeetika on turul olnud juba 35 aastat ning nende filosoofiaks on harmoonia nii inimese enda kui ka looduse vahel. Decleor on kosmeetikasalongides väga hinnatud kaubamärk ning seepärast eeldame, et nende kosmeetikatoodete pakkumine hotellis on kõigile meeldivaks üllatuseks ja oluliseks lisaväärtuseks.

Reval Hotel Olümpia naistekorrusel on 22 kahekohalist numbrituba ning sisekujunduse autoriks on Norra sisearhitekt Ingvar Aavik, kes on kujundanud ka hotelli Kalliskivisviidid sh Presidendisviidi.

Naistekorruse erivarustus:
Liftihallis ootavad saabujat ees värsked puuviljad ja valik erikeelseid naisteajakirju. Tubadesse on paigutatud kõrge kvaliteediga Jenseni voodid, padjamenüü valikus on neli erinõuetele vastavat patja, toas ootavad värsked lilled, alati on olemas joogivesi ja kohvi-tee valmistamise võimalus,  spetsiaalsed polsterdatud riidepuud, hommikumantel ja toasussid. Korruse kõikides tubades on olemas triikraud ja vihmavari. Naistekorrusel peatuvate külastajate kasutuses on terve päeva tasuta Reval Hotel Olümpia tervisekeskus Club 26 (jõusaal, saun, bassein),  kõikides tubades on WiFi.

Koostöös firmaga Decleor on vannituppa valitud kollektsioon firma kosmeetikavahenditest: näopuhastuspiim, toonik, näokreem ja -seerum, ihupiim ja vannikuubik. Lisaks on vannitoas valikus šampoon, balsam ja dušigeel ning mugavusi loovad veel kosmeetikarätik, puidust kamm, teisaldatav föön, teisaldatav meigipeegel, kaal ja tavadušile lisaks ka käsidušš.