Briti üks juhtivaid ärireiside ajakirju Business Destinations teatas Business Destinations’ Second Annual Travel Awards võitjad. Reval Hotel Olümpiat tunnustati kõrgel rahvusvahelisel tasemel ning talle omistati tiitel – „Parim ärihotell Eestis 2009“.

Business Destination valib teist aastat järjest välja edukaimad ettevõtted, kes väärivad kiirelt arenevas äriturismi valdkonnas esiletõstmist. Nominante hindab žürii, mis koosneb ajakirja Business Travel ajakirjanikest, staažikatest ärireisijatest ja ajakirja lugejate arvamusest, kes said oma hinnanguid anda vastavalt ette antud kriteeriumitele ja kategooriatele. Hindamiskriteeriumideks olid: teenindustase, hinna ja kvaliteedi suhe, kvaliteet hotelli toitlustuskohtades, kliendisuhete haldamine, pidev ettevõtte arendamine ja progress, mõjusus, asukoht.

Reval Hotel Olümpiale on see tunnustus järjekorras juba neljas. 2006. aastal pälvis Reval Hotel Olümpia parima ärihotelli tiitli World Travel Award poolt. 2005. aastal kuulutas Bradmans Business Guide ta välja kui „Parim hotell presentatsioonideks ja konverentsideks“ ning 2007. aastal andis Äripäev hotellile auhinna „Parim konverentsikeskus Eestis“.

26-korruseline Reval Hotel Olümpia on üks Tallinna silmatorkavamaid ehitisi, mis on ehitatud 1980. aastal. Hotellis on 390 hotellituba, 13 konverentsiruumi, mille kogupind on üle 900 m2, banketisaalid, restoran Senso ja kohvik Boulevard, 26. korrusel asuv tervisekeskus, ööklubi Bonnie ja Clyde ning ilusalongid.

Reval Hotels on Baltimaade suurim hotellikett, kuhu kuulub täna kaheksa täisteenust pakkuvat kõrgtasemelist hotelli Baltikumi linnades. 2008. aastal avas Reval Hotels kaks uut hotelli, Reval Hotel Elizabete Riias ja Reval Hotel Nerise Kaunases.  Reval Hotels hotellid Tallinnas on Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Central ning Reval Park Hotel & Casino. Reval Hotels omanikuks on Norra tuntuim kinnisvarafirma Linstow  AS. Linstow AS on AWILHELMSEN AS tütarfirma, kellele kuulub ka maailmas suuruselt teine luksuslaevu haldav ettevõte Royal Carribean Cruisline.

Auhinna väljaandjast: www.businessdestinations.co.uk