OHMYGOSSIP – Mu elus on üks väga-väga kallis inimene, kellega rääkides tundub, et ta tunnetab, mida ma mõtlen ja mida ma ütelda tahan. Palju on kordi, kui ta suudab mõtte, mis mu peas on välja ütelda, kas minuga ühel ajal või enne veel, kui ma suudan suudki avada.

Väga tihti me lihtsalt vaatame üksteist ja ei ütle midagi, tunnen nagu ma tean mida ta mõtleb ja tunneb. Mõnel hetkel piisab vaid silma vaatamisest, sest nagu üteldakse, silmad on hinge peegel.

Olen endalt mitmeid kordi küsinud: “Kas see on telepaatia?”;  “Kuidas on võimalik kellegagi nii ühesuguseid asju, ühel ja samal ajal ütelda?”;  “Kuidas on võimalik, et suudame pilkudega rääkida?”; “Kas see tähendab, et me oleme kokku loodud ja ehk meie olemegi üksteise hingesugulased?” ja “Kas üldse on meil kõigil hingesugulane?”

Seda, et meil kõigil on plaksti hingesugulane, ma päris ei usu. Arvan, et mõned inimesed lihtsalt on kokku loodud. Ehk on lihtsalt nii, et kaks inimest, kes tunduvad alguses nii erinevad, kuid pikemalt üksteist tundma õppides, muutuvad nad koosolemise nimel üksteise jaoks nendeks nn. ÕIGETEKS!

Mõlemad parandavad oma vigu ja loobuvad asjadest, mis teisele ei meeldi või siis vastupidiselt hakkavad tegelema asjadega, mida kunagi ei oleks uskunud ennast näha tegemast! Just keskendudes üksteisele muutuvad inimesed ajapikku üksteise hingesugulasteks?!

Sõbrannaga sellel teemal rääkides küsis ta minult: “Aga miks mina ei ole juba sellist inimest oma ellu leidnud?” Automaatselt vastasin ma, et “Ehk probleem on selles, et Sa oled väga kannatamatu ja otsid midagi, mida J-mal ei ole Sinu jaoks loonud! Võib olla oled oma lati liiga kõrgele tõstnud. Võib olla Sa näed vaid seda, mida tahad näha…!?”

Usun, et paljud inimesed pingutavad otsimisega üle. Kui “see õige” meie ellu otsides ei tule, siis ilmselgelt ei ole lihtsalt veel aeg selleks õigeks, kes suudaks meist aru saada ja meie soove täita 100-protsendiliselt! Tuleks anda võimalus ka sellele, kes esialgu ei tundu just see parim! Hea suhte ja armastuse nimel võiks ju olla valmis riskima ! :)

Kui üks kord läheb metsa, ei tasu depressiooni vajuda. Tuleb kindlasti uus ja huvitavam! Olgem kannatlikud! Kui aga arvate, et olete juba selle õige leidnud, hoidke teda kümne küünega, kuna teist sellist ei pruugi enam teie jaoks loodud olla!


Loe ka:
Kristiina Kalberg: Kui kodust saab vihatud ja kardetud koht, siis kuidas selle vastu võidelda?
Kas teadsite, et koduvägivald on peamiseks surmajuhtumite ja raskete vigastuste tekitajaks 16-44 vanuste Euroopa naiste hulgas? Oletatavasti puutub iga viies naine oma eluea jooksul kokku mõne koduvägivalla vormiga, mõnel juhul kaasnevad sellega tõsised kehavigastused või isegi surm.
Lugege edasi SIIT

Kristiina Kalberg: Minule on antud võimalus oma arvamus välja öelda ja ma ei karda seda avaldada!
Jah, ma olen pissed off ja paljud inimesed ärritavad mind. Kuid, kui paljud inimesed ei oleks nii isekad litsakad, juhmad, põikpäised, põhjendamatu ülbusega ja ei arvaks endast “ma ei tea mida”, siis ei oleks ka mina pooltki nii karm ei oma blogis ega ka tavaelus… !
Lugege edasi SIIT