“Kui keegi mulle kunagi ütles, et kuhugi jõudmiseks on vaja 1% annet ja 99% tööd, siis ma naersin nad välja, aga nüüd, mitu aastat hiljem, ei tundugi see ütlus tõest väga kaugel. Kui ma peaksin 17-aastast ennast kohtama, ütleksin talle kahte asja – ära iial alla anna ja tee rohkem tööd,” räägib Los Angeleses resideeruv lauljanna Kerli Kõiv Noorte Häälele.

Elu on Kerlile õpetanud, et inimesed on ise oma reaalsuse loojad.  “Oleme 100% oma reaalsuse loojad. Kõik on mõtlemises kinni – et kui kaugele sa oma piirid nihutad. Mis sinu arvates võimalik on?”

“Olin väike tüdruk Elvast, kellel olid suured unistused ja nüüd ma elangi just nii nagu ma ette kujutasin. Arenemisruumi muidugi on, alati on, aga elan praegu muusikast ära ja minu jaoks pole see üldse mitte väike asi.”

Kuhu tahab aga Kerli edasi kasvada ja areneda? Millised on tema unistused, mille poole ta pürgib? “Ma üritan kogueg elada armatuseenergia sees. Kui tulevad negatiivsed mõtted või hirmud, siis ma üritan kohe ennast tagasi armatuse ruumi viia, sest ma olen aru saanud, et reaalsus mu ümber muutub drastiliselt kohe, kui mu enda energia muutub. Mida rohkem minus on armastust, seda kasulikum olen ma maailmale, seda parem artist ma olen. Sellepärast on minu suurim püüdlus elus elada koguaeg armastuse ja õnneenergia sees. Vahel on see raske, aga ma töötan selle kallal koguaeg.”

Refereeritud artikli täisteksti loe Noorte Häälest