Reedel, 21.augustil, toimub klubis Privé moemaailmaga seotud üritus Hed Kandi. Laval Hanna Korsari SuperNoova 2009 võidukollektsioon “Pidu katku ajal”.

“Nagu kiuste ihaldatakse seda, mida saada ei või. Ajal, kui moeaplus taunitav on, just siis tuleb taevanikisendav tung pillav ja priiskav kollektsioon teha. Aga ma tahangi kangastega laristada ja siluette üleelusuurusteks paisutada! Edvistada ja koketeerida! Keeran kokku tõelise tekstiilisufleemesimagusas siirupises kastmes pealeriivituna irooniapärast mõru šokolaadi. Meisterdan käsitsi, raiskan kilomeetrite viisi materjale, külvan rikkalikult üle detailidega ning kuldan trükiste ja mustritega. Viipan käega: Kõike ja kuhjaga, palun,” räägib kollektsiooni autor Hanna Korsar.

Hed Kandi saadab klubisse plaate keerutama aga resident-DJ Steven Kraffti, kes alustas oma karjääri 1995 aastal olles vaid 13 aastane. Nüüd on ta juba 3 aastat olnud Hed Kandi ametlik dj.

Hanna Korsar on õppinud Tartu Kõrgemas Kunstikoolis tekstiili ning lõpetanud selle 2005. aastal edukalt kollektsiooniga „Sahinad“ („Murmurs“). Erialaselt täiendanud end Soomes Institute of Art and Design moekunsti ning stilistikat õppides. Alates 2001 aastast olnud kaasomanik Tartu vanalinnas tegutsevas rõivaateljees. Ta on töötanud  nii AS’is Sangar kangaste sisseostja ja disaineri assistendina, kui  prestiižes Tiina Talumees Moestuudios disainerina.  Hetke töötab moetoimetajana ajakirjas Joy ning vabakutselise rõivakunstniku ja stilistina. Tema käekirja iseloomustab eeskätt õrn ja habras joon, põnevate tekstiililahenduste kasutamine ning mahe värvikasutus.

Ürituse tõmbavad käima DJ’d Chris Mil ja JP (100% Stereo, Hed Kandi)!