Peagi algab uus kooli- ja tööaasta. Viimane aeg on välimusele viimane lihv anda. Gossip.ee soovitab sul hellitada ennast Viimsis hotellis Athena asuvas “Viive Rizski Iluravi kabinetis”

Väike, õdus salong on avatud alates 2008.a. märtsist, et pakkuda oma külastajatele klassikalisi iluteenuseid ühendades neid Spa põhimõtetega.
Suurt osa iluprotseduuride tulemuslikkusest hõlmab lõõgastus, millele pööratakse erilist tähelepanu. Kasutusel on NeoQi tervisekapsel ehk teisisõnu energiakookon.

Kõiki teenuste lehel antud teenuseid on omavahel võimalik siduda pakettideks ja paketi koostajaks olete Teie ise. Näiteks sobib hästi kombineerida tervisekapsel + tselluliidiravi või tervisekapsel + pediküür või näopuhastus, sest kapslis olev auru- ja infrapunasaun teevad hea ettevalmistuse, avades poorid ja pehmendades nahka.

Kõik hinnakirjas olevad teenuste hinnad ja kestvused on orienteeruvad ja sõltuvad iga inimese soovidest, ootustest ja probleemi omapärast. Seega on võimalik näohooldust tellida alates 200 EEK. Kõik oleneb sellest, milliseid materjale kasutada, kui pikka protseduuri ja millist tulemust soovitakse.

Info:
Hotell Athena
Viive Rizski Iluravi kabinet
Sõpruse tee 9
Haabneeme, Viimsi vald
www.hotellathena.ee/ilusalong