Gossip.ee uuris legendaarselt blogijalt ning Ingrid Veidenbergi endiselt abikaasalt Inno Tähismaalt, mismoodi on veebileht toptop.ee tema nimele registreeritud ning kas tore portaal taaselustatakse.

“Tere, see on tegelikult OÜ Suss ja Hiireke nimele registreeritud, mina olen kontaktisik seal,” vastab Inno Tähismaa tagasihoidlikult.

“Esialgu pole midagi erilist plaanis, aga võibolla tulevikus tekib mõni hea idee. Sellesse projekti oli palju vaeva ja energiat pandud, oleks kahju, kui ta niisama ära kaoks,” lisab ärivaistuga Tähismaa, et ei soovi, et lehele kunagi tekitatud lugejavool lihtsalt kaduma läheks.

Oma eksnaist Ingrid Veidenbergi (endise nimega Tähismaa – toim.) mees asajasse pühendada ei soovi ning eksnaise endise portaaliga on tal hoopis uued plaanid. Nüüd toptop-i enda nimele kirjutanud Inno Tähismaa peab pisikest plaani hoopis teise endise omaniku – Andres Peetsiga käed lüüa.

“Ehk saab näiteks portaali endise vedaja Andres Peetsiga midagi vahvat ette võtta, tal oli väga häid ideid, millest paljud ei realiseerunud. Olen täiesti kindel, et sellisele portaalile, teatud kiiksuga meelelahutusele on koht olemas. Võibolla polnud aeg paar aastat tagasi, kui see portaal alustas päris õige. Näiteks videod on selline uus asi veebis, mis vajab harjumist ja aega, sest paljudel internetikasutajatel pole kiirus video jaoks piisav,” räägib Inno Tähismaa Gossip.ee-le.

Inno peab endiselt ka blogi koos uue abikaasa Irja Tähismaaga. “Kohvik on täiesti eraldi asi, nagu oma laps, mis juba elab oma elu, oleks vast patt hakata seda teise asjaga lämmatama.”

Plaanid toptop-iga on veel lahtised aga Inno on avatud kõigele. “Aga kui kellelgi on vahvaid ideid, võiks märku anda, ehk on võimalik koos veebis midagi suurt korda saata.”