Kaunis modell Mari Metsallik (19) räägib, et üritab raamatute ja loengute abil inimhinge alkeemia keerukaid funktsioone selgeks teha ning nagu iga teinegi tüdruk, unistab ta kõige rohkem armastusest. Keerukaid situatsioone ja probleeme noor naine oma ellu ei soovi. “Üldiselt proovin elada võimalikult lihtsalt ja teha oma elu nii probleemivabaks kui suudan,” ütleb Mari Mersallik Gossip.ee-le.

Rääkige palun natuke endast – millega tegelete? Töö, kool, hobid…
Olen 19 aastane veel viimaseid nädalaid. Elan Tallinnas, suvel Vääna-Jõesuus, tööks on modellindus, hobidena võib vist lugeda erinevaid massaažikursusi, mida aeg-ajalt võtan. Tahan see aasta kindlasti reikikursuse läbi teha. Üritan endale raamatute ja loengute abil inimhinge alkeemia keerukaid funktsioone selgeks teha. Üldiselt proovin elada võimalikult lihtsalt ja teha oma elu nii probleemivabaks kui suudan.

Kaunistasite Eestis Playboy kaant… Kuidas sinna sattusite, kas jäite kaane ja looga rahule? Mida teeksite järgmine kord teisiti?
Playboy pakub päästerõngast rutiinse elu hammasrataste vahelt pääsemiseks oma vaheldusrikka ja piisavalt improvisatsiooni vajava tööga. Olen tänu Playboy’le saanud palju toredaid võimalusi ja olen selle eest väga tänulik.

Mida ütleksite tüdrukutele, kes Playboy kaanele soovivad saada?

Noh, ma ütleksin go for it, aga pea meeles, et lisaks kuulsusele, glamuurile, pidudele, rahale ja muudele sotsiaalsetele rõõmudele, saad sa ühiskonna poolt tasuta kaasa ka topeltkoguse s***a. Kui sa selle endale hingelähedale lased, sööb see su lõpuks ära. Kui aga sellega probleeme pole, siis soovitan kindlasti vähemalt proovida, võita võib palju, kaotada mitte midagi.

Milliseid ajakirju, ajalehti igapäevaselt loete?
Kodus käivad Ekspress ja SIRP, internetist hommikukohvi kõrvale loen tavaliselt Postimeest.  Ajakirjadest sirvin aeg-ajalt Tervendajat.

Olete väga kaunis, mis on teie “ilu saladus”?

Kui suur saladus see just on aga näo-, keha- ja juuksehoolduses kasutan eeterlikke õlisid. Kasutan neid õigupoolest peaaegu kõikjal. Küll need on ühed imetlusväärt asjad.

Millest unistate?
Millest unistan? Unistan loodusest, metsast, merest, inimestest kes naeratavad. Unistan teineteisemõistmisest, lähedusest, teinekord sellest, et oleks rohkem aega. Unistan sügisest, suvilast, koidikust, et ma kunagi ei unustaks kõige ilusamate mälestuste hetkeemotsioone, aga kõige rohkem, nagu iga teinegi tüdruk, ikka armastusest.

Kui palju aega ja raha kulutate oma välimusele? Mis on väljaminekud ja protseduurid, mida kindlasti iga kuu teete?

Üritan endast kõikvõimaliku keemia nii kaugel hoida kui suudan, seega teen kõik igapäevased kreemid-õlid-salvid alati ise. Eks need siis röövivadki omajagu aega ja raha.

On teil stiili-ikoone Eestis, välismaal?

Ei ole.

[ot-gallery url=”gallery/modell-mari-metsallik-gossip-ee-le-proovin-elada-v%c3%b5imalikult-lihtsalt-ja-teha-oma-elu-nii-probleemivabaks-kui-suudan”]