Helena-Reet Ennet (32) on kahe tütre, Estella-Elisheva ja Ivanka-Shoshana ema ning Gossip.ee ja Ohmygossip.com peatoimetaja ning Ohmygossip Couture rõivabrändi arendusjuht. Buduaar uuris Helena-Reedalt naiste kohta ärimaailmas.

On naistel üldse ärivaistu või peaksid nad tegelema rohkem koduste asjadega ning jätma äriasjad meeste hoolde?
Hahaaa, no hea küsimus! Provokatiivne. Kui te küsite, kas mul on ärivaistu, siis ma arvan, et ei ole. See-eest on mul suured unistused, kindlad nägemused, suur töövõime, väga suur soov ja ind oma asju ajada, parajalt edevust, mis alati utsitab tagant ja isegi natuke ebanormaalselt suur usk endasse. Väikselt ei tohi mõelda, ise ei maksa ennast alahinnata! Näiteks mina olen täiesti kindel, et olen ühel päeval meediamaastikul kõvem tegija kui näiteks Arianna Huffington täna.

Naised peavad loomulikult koduste asjadega tegelema. Ilma naisteta ei ole kodu ega kodutunnet. Naine on kodu süda.

Kuidas Sina tõstaksid Eesti naiste ettevõtlikkust ja julgust alustada oma ettevõttega ja hakata ärinaiseks?

Hiljuti toimus naisjuthidele My Conference’i korraldatud seminar “Julge juhtimine”, kus poliitik Laine Jänes ütles, et positiivne usk endasse, julgus vajadusel vastuvoolu ujuda ja otsustada viivad sihile. Arvan samuti, et tarvis on usku endasse ja oma tegemistesse. Omalt poolt lisaksin järjepidevuse – usun, et armastus oma töö vastu ning järjepidevus viivad sihile.

Kedagi sunniviisiliselt ettevõtlikuks ei tee. Ettevõtlik inimene ei vaja minu soovitusi ega näpunäiteid, tal on endal kindel visioon silme ees, eeskujud, mõtted ja isiklik arvamus.


Refereeritud artikli täisteksti lugege Buduaarist

Loe lisaks:
Helena-Reet Ennet: Meediatöös tuleb osata mitmeid asju samaaegselt
Meelelahutussaitide Gossip.ee ja California turule mõeldud Ohmygossip.com asutaja ja ajakirjanik Helena-Reet Ennet leiab, et nüüdisaegses ajakirjanduses peaksid töötajad oskama kasutada samaaegselt erinevaid meediume. Enne aga, kui tutvume Enneti tähelepanekutega, paar sõna sissejuhatuseks nähtusest nimega multitasking, kirjutab Tõnu Lilleorg Postimehe majanduslehele E24.
Loe edasi SIIT