Juba sellel laupäeval, 6. juunil toimub Tartu Kaubamajas meeste päev, mille raames tuleb Kaitseliidu Tartu malev välja oma seni suurima militaartehnika näitusega!

“Esmakordselt Tartu Kaubamajas toimuva meeste päeva programmi on koondatud hulk mehiseid teemasid – spetsiaalselt  meestele mõeldud moeuudiseid ning meelelahutusprogramm,” tutvustas Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ tegevjuht Ave Jürimäe. Sihtgruppi arvestades oodatakse aga suurimat menu Kaitseliidu Tartu maleva sõidukite ja relvade väljapanekule Kaubamaja Küüni tänava poolsel küljel, kus iga mees saab laskesimulaatoril ka ise oma tulistamisoskust proovida.

“Tegemist on suurima hulga tehnikaga, mida oleme siiani avalikult demonstreerinud,” kinnitas Kaitseliidu Tartu maleva lipnik Jaanika Ojakõiv. “Oleme näidanud relvi ja muud tehnikat, kuid autosid ei ole varem väljapanekutele toonud. Kuna järgmisel päeval  toimuvad europarlamendi valmimised, on õige hetk inimeste tähelepanu tõmmata ka riigikaitse temaatikale.” Samuti on kohal spetsialistid, kes sõidukeid ning relvi tutvustavad ning küsimustele vastavad.

Kui raskerelvastus vaadatud ja käega katsutud, suundugu kõik see mees Tartu Kaubamajja, mille aatriumis jagatakse nõuandeid moeteemadel,  näha saab värsket meestemoodi, kodumaine tootja Baltman esitleb trendikaid suveülikondi. Lisaks jagatakse nõuandeid, kuidas lihtsalt ent tõhusalt naha eest hoolt kanda, tutvustatakse meeste kosmeetikat. Räägitakse trennist ning jõusaalist – milline stiil kellele sobib ja milliste uute trennistiilide vahel on meestel võimalik üldse spordiklubis valida. Lõbusas koosseisus esineb Estraadiorkester.

Ajakava
Küüni tänav:
12.00 -14.00 Kaitseliidu Tartu Maleva militaartehnika väljapanek

Tartu Kaubamaja aatrium:
12.00 – Esineb  Estraadiorkester
12.30 – MyFitness tutvustab erinevaid treeningstiile
Kaubamaja Moenõustamise tutvustus
Baltmani uute ülikonnamaterjalide tutvustus
The Body Shop tutvustab meestele mõeldud sarju
13.00 – Esineb Estraadiorkester
13.30 – MyFitness tutvustab erinevaid treeningstiile
Kaubamaja Moenõustamise tutvustus
Baltmani uute ülikonnamaterjalide tutvustus
The Body Shop tutvustab meestele mõeldud sarju
14.00 – Esineb Estraadiorkester