11. märtsil 2011 avatakse enneolematu õhtuga Tasku kevadhooaeg. Kõrgtehnoloogilisi 3D lahendusi esitleb kohaletulnutele Sony, juuksurisalong Duglas&Bauman näitab koostöös moekunstnik Hanna Korsariga kõige julgemat ja uuemat soengumoodi.

Õhtu korraldajate sõnul ootab külalisi võimalus osa saada kaasahaaravatest kõrgtehnoloogilistest 3D lahendustest, eksklusiivsest juuksuriteshow’st ning Eesti parimast kõrgmoest trummimuusika taustal.

Kavas on kaks moeetendust. Oma selle kevade parimaid palasid näitavad stilist Anu Lensmenti eestvedamisel ka Tasku kaubanduskeskuse enda poed.

Duglas&Bauman juuksurisalong koostöös moekunstnik Hanna Korsar’iga esitlevad oma kollektsioonidega värskeid ideid ning ajatuid koosmänge nii rõiva-, kui juuksemoes. Šiki ning luksusliku etendusega tähistatakse ühtlasi ka uue (juukse)salongi turuletulekut. Publik saab nägema dramaatilist ning detailiderohket etendust, milles pole koonerdatud ei värvide ega mahtudega. Rambivalguse kohtuvad kontrastid: õrn versus jõuline, looklev versus nurgeline.

Show alguses näidatakse külalistele spetsiaalselt selleks õhtuks valminud 3D stereo lühifilmi.

Duglas&Bauman avasid eelmise aasta lõpus uued juuksurisalongid Tallinnas ja Tartus. Salongi meisterjuuksurid on koolitanud end maailma kõige mainekamates juuksuriakadeemiates nagu Vidal Sassoon, Toni&Guy, Tigi ja Joico Laboratories Europe.

Mõlema show lavastajaks on Alice Aleksandridi. Meeleolukat muusikat lisaks trummaritele pakub DJ Tom Lilienthal.