Tööpakkumise Playboysse sai Triin kui ajakirja senine stilist- ja moetoimetaja Tairi Morozov ametist lahkus. Esimene töögi on juba edukalt selja taga: juunikuu esikaanekaunitari Kristina Petina stilistika.

Triin Sommer aka Trinity oma uue väljakutse kohta: “Kuna stilistitöö pole mulle võõras, siis naudin seda endiselt väga nii Playboys töötades kui ka sõbrannadele garderoobi valides” ja täpsustab, et päris kooseisuline töötaja ta ajakirjas hetkel siiski ei ole vaid teeb projektipõhiselt kaastööd.

Küsimusele, kes on Triinu senine lemmik esikaanestaar ja milliseid naisi tahaks ta Playboys poseerimas näha, vastab ta: “Seni pole mul lemmikut olnud, aga võin öelda,et minu lemmik seksikas staar on peagi ka Playboy esikaanel…,” ning lisab, et ajakirjale poseerimas näeks ta seksapiilseid ja enesekindlaid naisi.
Just viimane omadus peab seksapiilsel naisel kindlasti olemas olema. “Aarmasta iseenast ja sa oledki seksikas, sest nii nagu sa iseennast näed, täpselt nii näevad ka sind teised inimesed,” usub Triin.

Loe lisaks: Playboy Eesti tegevjuht Andre Lindvest: “Ei ole asja, mis mulle Kati juures ei meeldiks!”