Ivo Nikkolo sügistalvistelt reklaamfotodelt vaatab vastu Eesti päritolu tippmodell Olga Serova, kes on olnud Emporio Armani ja mitmete teiste luksusbrändide reklaamnäoks. Olga kaunistab Ivo Nikkolo kaubamärgi vaateaknaid ja tänavareklaame Eestis, Lätis ja Leedus.

Ivo Nikkolo turundusjuhi Mervi Lille sõnul rääkis Olga Serova kasuks lisaks professionaalsusele ka põnev tüpaaž, mis sobib hästi kaubamärgi olemusega. „Ivo Nikkolo on suunatud enesekindlale, kõrget kvaliteeti ning unikaalsust hindavale naisele, kes soovib kanda vaid parimat. Olga sümboliseerib seda hästi,” sõnas Lill.

Mervi Lille kinnitusel on Ivo Nikkolo kasvanud kohalikust moepakkujast rahvusvaheliselt tuntud ja armastatud kaubamärgiks, mis seab kõrged nõudmised ka modellidele, kes brändi esitlevad.

Olga poolt reklaamitud Ivo Nikkolo sügiskollektsiooni märksõnaks on lihtne luksus, rõivastest kumab läbi venepärast suursugust joont. Tooni annavad läiklevad kangad, efektsed kaunistused ja pärlikuhjad. Rikkalikkus on kombineeritud kaubamärgile omaste lihtsate siluettide, neutraalsete värvide, minimalistliku käekirjaga. Olga Serova jäädvustas Ivo Nikkolo sügiskampaania jaoks fotograaf Madis Palm, stilistiks oli kaubamärgi peadisainer Eve Hanson.

Ivo Nikkolo turundusjuhi kinnitusel plaanib kaubamärk ka järgmisel hooajal Serovaga koostööd jätkata. „Loomulikult sõltub see kõik Olga graafikust. Ta on hetkel moe- ja ilumaailmas nõutud nägu, kelle ajakava on väga tihe,” lisas Lill.

Olga Serova elab ja õpib hetkel Milaanos, kuid tööreisid viivad teda sageli Pariisi, Londonisse ja New Yorki. Olga viimaste tööde hulka pildistamised Itaalia Vogue’le, Marie Claire´le, Plaza Magazine’le. Samuti on ta kosmeetikabrändide Lierac ja Pupa reklaamnägu. Olga on kaasa löönud RoccoBarocco, Marchesa, John Richmondi, Laura Biagiotti, Salvatore Ferragamo, Alexander McQueeni, Dolce&Gabbana, Stella McCartney, Yohji Yamamoto, Armani ja paljude teiste tippdisainerite showdes.

Ivo Nikkolo varasemates reklaamikampaaniates on modellidena üles astunud ka mitmed teised rahvusvahelisel tasandil tuntud Eesti modellid – näiteks Ruth Raja, Sille Tsizikova, Anni Arro, Iris Teiter ja Eleanora Kampe.

Ivo Nikkolo kaubamärk on suunatud stiilsele ja enesekindlale naisele, pakkudes premium-moodi, mida iseloomustab unikaalne käekiri, lihtsad siluetid ja neutraalsed värvid. Kaubamärk kuulub Baltika Grupile ning opereerib 9 poega Eestis, Lätis ja Leedus.