Kuigi Brad Pitt on vaid 45 aastane, on ta hakanud mõtlema oma surelikkusele. Portaalile Parade.com rääkis ta: „Nüüd vanemana, olen ma aru saanud, et aeg on väga kiirelt mööduv. Ma ei taha raisata seda aega mis mul veel jäänud on. Tahan seda veeta nendega, keda armastan ja teha asju, mis on tähtsad“.

Pitt tunnistab õnnelikuna, et talle meeldib elada koos Angelina Jolie’ga ja ta näeb oma suhet järgmiselt: „Mu elus on armastust ja hingesugulust“. Kuid rääkides abielu teemal, jääb ta oma mõni aeg tagasi antud vastuse juurde: „Võib-olla me abiellume siis, kui see on legaalne ka kõigile teistele.“

See suhtumine pole tema sõnul just kõigis ringkondades populaarseks osutunud. Pitt ütles: „Ma olen selle ütlemise eest kõvasti kriitikat saanud – vihkavaid kirju usuringkondadest. Just mõni õhtu tagasi kuulsin kuidas üks telejutlustaja ütles, et me Angie´ga anname, abieluvälises suhtes elades, halba eeskuju ja inimesed ei tohiks meil lasta ennast alt vedada. See ajas mind naerma. Mis pagana õigus on kellelgi teistele öelda kuidas tuleb elada, kui oma tegudega kellelegi liiga ei tehta.

Ta arvab: „Ma usun, et kõigil peaksid olema ühesugused õigused. Nad räägivad, et homoabielud hävitavad perekondi ja teevad lastele haiget. Mul on olnud au jälgida oma geidest sõpru lapsi kasvatamas ja näha, kuidas nende lapsed kasvavad üles armastavas keskkonnas.“

Rääkides oma lastest: „ Praegu on nad kõige tähtsamaks väärtuseks mu elus, kuid varem mitte. Lapsed olid alati need, keda plaanisin saada alles siis, kui aeg on selleks küps… Arvan, et teatud mõttes pidin selleks, et heaks lapsevanemaks saada, endal enne „sarved maha jooksma““.